صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از طلای نصیری مطمئن بودم

کد خبر: ۲۷۰۴۰۷
| |
2661 بازدید
 سرمربی تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولان کشورمان گفت: با توجه به عملکرد خوب پیمان نصیری از کسب مدال طلای او اطمینان داشتم.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، بهمن رضایی که پس از قهرمانی پیمان نصیری با خبرنگاران گفت و گو می کرد، افزود: پیمان نصیری عملکرد بسیار خوبی در مسابقات پارالمپیک داشت و اطمینان داشتم او مدال طلا را کسب خواهد کرد.

وی افزود: تیم ما فردا نیز شانس کسب مدال در رشته پرتاب دیسک با حضور جواد حردانی را دارد که امیدوارم او و سجاد نیک پرست در کار خود موفق باشند.

سرمربی تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولان کشور مان گفت: متاسفانه جوکار نتوانست رکورد گذشته خود را تکرار کند و اگر این کار را انجام می داد مدال طلایش قطعی بود البته من از مدال نقره او هم راضی هستم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟