تصویب 6 قطعنامه در سازمان ملل عليه اسرائيل
هر شش قطعنامه با وجود مخالفت هاي شديد آمريکا , انگليس , کانادا و استراليا و چند جزيره کوچک که بودجه آنها عموما توسط اين کشورها تامين مي شود , تصويب شد.
کد خبر: ۲۶۹۹۷
| | 4310 بازدید
نمايندگان جامعه جهاني در فريادي آشکار عليه جنايات و اشغالگري اسرائيل
به گزارش ایرنا، هر شش قطعنامه با وجود مخالفت هاي شديد آمريکا , انگليس , کانادا و استراليا و چند جزيره کوچک که بودجه آنها عموما توسط اين کشورها تامين مي شود , تصويب شد.
دفاع از حق مسلم مردم فلسطين ,تاکيد از ضرورت پايان اشغال بيت المقدس , توقف شهرکسازي و ساخت ديوار نژادي و ضرورت تخليه بلنديهاي جولان از جمله اين قطعنامه ها بود.
نماينده فلسطين در پايان اين راي گيري از تمام کشورهايي که به اين قطعنامه ها راي مثبت دادند تشکر و قدرداني کرد و ابراز اميدواري نمود پرچم فلسطين بزودي به عنوان عضوي مستقل در کنار پرچم هاي هاي ساير کشورها در سردر سازمان ملل قرار گيرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


