بعضي گزارشگران باعث تحريك تماشاگران ميشوند!
پرتاب سنگ و گوجه پس از داربي 75 سرخابيها به يك حاشيه ادامهدار تبديل شده است! حسين فركي كه در جريان ديدار فولاد خوزستان و پرسپوليس با پرتاب شيئي از سوي تماشاگران دچار پارگي در ناحيه پيشاني شد، معتقد است با تفكر و فرهنگ بعضي از تماشاگران رخ دادن هر اتفاقي ممكن است.
درباره پرتاب اشياء به داخل زمين كه باعث آسيبديدگي شما شد، چه نظري داريد؟
حركت تماشاگران محكوم شده است و به نظرم كارهاي فرهنگي كه بايد انجام شود، صورت نگرفته است. آن حركت يك توهين بزرگي به مردم خوزستان بود. واقعيت اين است كه با اين تماشاگران بايد به شدت برخورد شود و فرهنگسازي لازم نيز در اين زمينه صورت گيرد تا موجب بدآموزي نشود. اميدوارم ديگر چنين اتفاقاتي از سوي تماشاگران براي تيم ما به وجود نيايد.
فكر ميكنيد اين رفتارهاي ناشايست از كجا نشأت ميگيرد؟
به نظر من عدهاي از گزارشگران نيز بسيار خام وارد كار گزارشگري شده و با گفتههاي خود باعث تحريك بيننده ميشوند، هنگاميكه يك گزارشگر در صحبتها و تحليلهايش از بازي در ديدارهاي گذشته ما بيننده را تحت تاثير قرار ميدهد، نتيجه اين ميشود كه آن فرد برداشتهاي آن گزارشگر را به زمين بازي انتقال دهد. وقتي بازيكن، سانتر بدي انجام داده و گزارشگر، مربي را مقصر ميداند - كه نميدانم اين كار چه ارتباطي به مربي دارد -
درنهايت باعث ميشود، كه جواني كه به ورزشگاه ميآيد، نداند براي چه آمده است؟! ديگر براي فوتبال به ورزشگاه نميآيد بلكه ميخواهد خود را تخليه كند. متاسفانه اين عده از تماشاگران با انجام اين كارها، ساير هواداران را نيز زير سوال ميبرند. البته اين مسايل محدود است و شامل حال تمام تماشاگران نميشود. به هر حال ما كه مربي اخلاق بوديم، به اين صورت مورد ضرب و شتم قرار گرفتيم واي به حال مربياني كه در فوتبال كمي اخلاق را رعايت نميكنند. به هر حال اميدوارم حاشيه امنيت براي تمام مربيان به وجود بيايد.
در حال حاضر شرايط جسمانيتان پس از حادثه چگونه است؟
پيشانيام دو، سه بخيه خورده است. عازم تهران هستم و به بازيكنانم دو، سه روز استراحت دادهام.
عملكرد تيمتان در بازي مقابل پرسپوليس را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
به بازيكنانم خسته نباشيد و تبريك ميگويم؛ چرا كه در اين ديدار عملكرد خوبي داشتند ولي در چند بازي اخير شانس با آنها يار نبوده است. پرسپوليس يك فرصت داشت و از آن هم استفاده كرد كه كسب اين يك امتياز، بيشتر به شانس آنها برميگردد. با تمام احترامي كه براي كادر حريف و بازيكنان مليپوش آن قايل هستم، ولي به نظرم حق ما در اين ديدار كسب سه امتياز بود. اگر آن پنالتي را از دست نميداديم، شرايط بسيار تغيير ميكرد.
از داوري مسابقه راضي هستيد؟
فغاني يكي از بهترين داوران كشور است و به نظرم داوري اين ديدار مورد خاصي نداشت و اگر هم موردي بود، نميتوانم قضاوت كنم و كارشناسان بايد نظر بدهند. به هر حال اميدوارم كه اشتباهي صورت نگرفته باشد. اميدوارم داوريهاي خوب ادامه داشته باشد تا مانند ديدار هفته گذشتهمان مقابل راهآهن، قضاوت اشتباه داور موجب نشود كه بازي تحتتاثير قرار بگيرد.
با توجه به شرايط حال حاضر فولاد، آيا در اين تيم ميمانيد؟
چرا نبايد در تيم باشم؟ با باشگاه فولاد قرارداد دارم. با هم «ياعلي» گفتيم و با عشق كارمان را آغاز كرديم و تا آخر نيز خواهم ماند.


