صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رامني: براي "احياي وعده آمريكا" آمده‌ام

کد خبر: ۲۶۹۱۴۱
| |
4974 بازدید

میت رامنی که رسما نامزد جمهوریخواهان آمریکا برای رقابت با باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری امسال شده می‌گوید برای "احیای وعده آمریکا" به میدان انتخابات قدم گذاشته است.

به گزارش ايسنا رامنی که شب پنجشنبه در شهر تامپا از ایالت فلوریدا و در شب اصلی همایش جمهوریخواهان حضور یافته بود، با مورد انتقاد قرار دادن رقیب اصلی‌اش گفت مردم از این رئیس جمهور (باراک اوباما) خسته شده‌اند، اما نه اینکه از آینده آمریکا خسته شده باشند، نه اینکه از سرنوشت خودشان و کشورشان دل بریده باشند.

او در مهمترین سخنرانی دوران سیاسی‌اش تلاش کرد که وعده‌های خود را برای اقشار مختلف جامعه آمریکا تشریح و تبلیغ کند.

رامنی گفت که او می‌خواهد با ورود به کاخ سفید آینده بهتری برای جوانان، مشاغل، کسب‌های خصوصی، بازنشستگان و مهاجران فراهم کند.

به گزارش بي.بي.سي، وي همچنین برای باراک اوباما، رئیس جمهور فعلی آمریکا، آرزوی موفقیت کرد چرا که گفت خواستار موفقیت آمریکا است.

او در سخنرانی امشب به "مورمن" بودن خود اشاره کرد، موضوعی که نقطه ضعف اصلی او در میان مسیحیان کاتولیک راستگرای آمریکا محسوب می‌شود.

رامنی با انتقاد شدید از سیاست‌های اقتصادی باراک اوباما گفت که دولت او وضع اقتصادی قشر متوسط را "بدتر کرده" و در صورت انتخاب شدن مجدد، سیاست‌های او مالکان کسب و کارهای خصوصی و کوچک را "نابود" خواهد کرد.

نامزد جمهوریخواهان وعده داد که در صورت راهیابی به کاخ سفید ۱۲ میلیون فرصت شغلی جدید فراهم خواهد کرد.

رامنی در بخشی از سخنان خود با انتقاد از سیاست خارجی باراک اوباما گفت که او وعده داده بود که جلوی ایران اتمی را بگیرد اما هنوز "سانتریفوژهای ایران در حال چرخیدن هستند و ما در حال گفت‌وگو با ایران."

در همایش چند روزه جمهوریخواهان که مطابق پیش بینی‌ها نهایتا به انتخاب قاطع رامنی انجامید، چهره‌های برجسته این جناح سیاسی در کنار چهره‌های شناخته شده عرصه‌های اقتصادی، مذهبی، هنری و اجتماعی آمریکا حضور یافتند.

کلینت ایستوود، هنرپیشه و کارگردان مشهور هالیوود هم به طور ناگهانی در میان حاضران حضور یافت. ایستوود چند هفته پیش رسما حمایت خود از میت رامنی را اعلام کرده بود.

نیوت گینگریچ، ریک سنتروم دو رقیب اصلی رامنی در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان هم در این همایش در حمایت از رامنی سخنرانی کردند.

رامنی را در این مراسم همسر و پنج پسرش همراهی می کردند و در کنار آنها عروس‌ها و ۱۸ نوه خانواده رامنی دیده می‌شدند؛ حضوری که نشانی از تاکید نامزد جمهوریخواهان بر "خانواده دوستی" و پایبندی او به حمایت از نهاد خانواده بود.

با این وجود، مخالفت سنتی جمهوریخواهان و به تبع آن میت رامنی با ازدواج همجنس گرایان و قانون سقط جنین، از اعتبار نامزد این حزب در میان قشر جوان آمریکا بسیار کاسته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟