صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست فوق العاده شورای امنیت درباره سوریه

کد خبر: ۲۶۹۰۴۷
| |
10158 بازدید

وزیران خارجه کشورهای عضو شورای امنیت برای بررسی وضعیت سوریه نشست فوق العاده برگزار می کنند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از الجزیره وزیران خارجه کشورهای عضو شورای امنیت برای بررسی وضعیت سوریه نشست فوق العاده برگزار می کنند.

گفتنی است که در حالی که فرانسه ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده دارد با دعوت از دیگر اعضای شورای امنیت برای حضور در این نشست همراه با دیگر کشورهای غربی در پی آن است که با اعمال فشار بیشتر به دولت سوریه اقدامات جدی تری برای کمک به مخالفین اتخاذ نماید.

شایان ذکر است که سه کشور همسایه سوریه یعنی ترکیه، اردن و لبنان نیز به این نشست دعوت شده اند.

در این رابطه این نکته شایان ذکر است که برخی از اعضای شورای امنیت مانند روسیه و چین که پیش از این نیز با اقدامات شورا در اعمال فشار بر دولت سوریه مخالفت کرده بودند در سطح وزیر خارجه در این نشست شرکت نخواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟