صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

احمد شفیق تحت پیگرد قرار گرفت

کد خبر: ۲۶۸۸۲۴
| |
7643 بازدید

نام احمد شفیق نامزد شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری مصر در فهرست افراد تحت پیگرد در فرودگاه قاهره قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، العربیه در خبری فوری به نقل از یک منبع قضایی مصری گزارش داد احمد شفیق نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری مصر در فهرست افراد تحت پیگرد در فرودگاه قاهره قرار گرفت.

احمد شفیق که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در مصر در رقابت با محمد مرسی در دور دوم شکست خورد، هم اکنون در امارات به سر می برد.

اخیرا رسانه ها اعلام کرده بودند که شیخ خلیفه بن زاید رئیس امارات و حاکم ابوظبی، احمد شفیق نامزد بازنده انتخابات ریاست جمهوری مصر را به عنوان مشاور سیاسی خود برگزیده است.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان