صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بنین: اداره جهان نیاز به اصلاحات اساسی دارد

کد خبر: ۲۶۸۷۶۸
| |
1579 بازدید

رییس جمهوری بنین گفت: برای داشتن دنیایی با ثبات و همراه با صلح و آرامش بر پایه همكاری وهمبستگی بین‌المللی، اداره جهان نیاز به اصلاحات اساسی دارد.   
 
به گزارش ایرنا 'بنی یایی' كه ریاست اتحادیه قاره آفریقا را نیز بر عهده دارد، در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد تهران در جمع خبرنگاران افزود: خداوند ما را خلق و اداره این دنیا را به ما محول كرده است و از ما خواسته تا آن را به بهترین شكل و با صلح، دوستی، امنیت و ثبات مدیریت كنیم.

وی با بیان این كه متاسفانه دنیای امروز بیمار است و مدیریت جهانی باید دوباره مورد ارزیابی قرار گیرد، اظهارداشت: باید برای تامین امنیت جهانی تلاش كنیم.

رییس جمهوری بنین با بیان این كه باید به سمت رشد اقتصادی حركت كنیم تا فقر در جهان ریشه كن شود، خاطرنشان كرد: جهان كنونی امروز به گونه‌ای است كه بخشی از جهان فقیر و بخشی دیگر غنی است.

بنی یایی ادامه داد: خوشحالم از این كه شعار شانزدهمین اجلاس سران كشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها بر ثبات و عدالت در جهان تاكید دارد.

وی در ادامه از مردم و مقامات ایران برای میزبانی شانزدهمین اجلاس سران كشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها قدردانی كرد.

رییس اتحادیه قاره آفریقا گفت: من از طرف اتحادیه آفریقا در این اجلاس شركت كرده‌ام و در جلسه فردا (پنجشنبه) پیامی از طرف مردم و دولت‌های این قاره ارایه خواهم كرد.

وی همچنین از استقبال گرم مقامات ایران تشكر و قدردانی كرد و ابراز امیدواری كرد كه خداوند ملت ایران و جهان را حفظ كند.

رییس جمهوری بنین درباره روابط اقتصادی ایران و بنین نیز گفت: درهای كشورهای ما و قاره آفریقا به روی تمام جهان باز است و ایران یكی از كشورهای دنیاست.

بنی یایی افزود: بنین با جمهوری اسلامی ایران ارتباطات استراتژیكی مشترك دارد و پیشنهاد می‌كنم بقیه كشورهای دنیا نیز روابطی براساس دوستی و پیوند میان ملت‌ها با یكدیگر برقرار كنند.

وی با بیان این كه بنین تاكنون با همكاری ایران كارهای زیادی انجام داده است و قطعا این روابط در سطوح مختلف ادامه خواهد یافت، گفت: مردم و دولت ایران دوست مردم و دولت بنین هستند و دوست دارند تا برای ساختن دنیای جدید با یكدیگر همكاری و تلاش ‌كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟