صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرتضوی: نحوه دستگيري 3 جاسوس موساد

مرتضوي گفت: نيروهاي حفاظتي سپاه پس از كشف اين شبكه به منظور شناسايي تمام افراد اقدام به ارائه اطلاعات سوخته به موساد كردند تا بتوانند تمامي افراد شبكه را دستگير كنند. سناريو و تدبيري كه سازمان حفاظت سپاه به كار گرفته 100 درصد موفق بوده است و موجب جلوگيري از ضربه به امنيت كشور شده است.
کد خبر: ۲۶۸۲۶
| |
21220 بازدید

دادستان عمومي و انقلاب تهران نحوه شناسايي و دستگيري 3 جاسوس سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي را تشريح كرد.
   
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سعيد مرتضوي در نشست خبري امروز خود در دادسراي عمومي تهران، ‌به تشريح عملكرد و اقدامات اين شبكه جاسوسي پرداخت و افزود: همان‌گونه كه قبلاً در خبرها اعلام شده بود، نيروهاي توانمند سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران موفق به شناسايي و كشف شبكه پيچيده جاسوس سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي در كشورمان شدند.
مرتضوي در رابطه با اين شبكه جاسوسي گفت: برخي از وسايلي كه اين شبكه جاسوسي استفاده مي‌كرده است توسط نيروهاي سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كشف و ضبط شده است.كيف مجهزي كه شامل تجهيزات ارتباط ماهواره‌اي براي برقراري ارتباط با موساد بدين نحو كه پس از جمع‌آوري اطلاعات آنها را توسط لپ‌تاپ تجهيز شده ثبت و ضبط مي‌كردند و از طريق تجهيزات ماهواره‌اي به اسراييل ارسال مي‌شده است. همچنين بسياري از درخواست‌هاي موساد توسط نيروهاي سپاه كشف شده و در پرونده موجود است. افسران موساد نيازمندي‌هاي خود را به اين افراد اعلام مي‌كرده‌اند.
دادستان تهران تعداد افراد دستگير شده را 3 نفر اعلام كرد و افزود: 3 نفر ديگر نيز در حلقه حفاظتي نيروهاي امنيتي سپاه هستند و فعلاً آزادند.
مرتضوي گفت: بر اساس اطلاعات موجود در پرونده ، موساد در 17 جلسه به اين افراد آموزش‌هاي تئوري لازم را ارائه داده است و اين افراد در شهرهاي هرتسليا و كيتسلياي فلسطين اشغالي چهار جلسه آموزش عملياتي و تخصصي ديده‌اند. در اين جلسات به افراد عمليات‌هاي ترور، انفجار اماكن، عمليات‌ رانندگي‌هاي حرفه‌اي با موتور و خودرو، آموزش دوربين‌هاي مخصوص، كامپيوتر و تجهيزات ماهواره‌اي و ديگر آموزش‌هاي لازم را ارائه داده‌اند.
مرتضوي در توضيح ديگر تجهيزات اين شبكه گفت: كيف‌هاي مجهز به جاسازي اسناد و پول براي انتقال اسناد و مدارك سري در اختيار اين جاسوسان قرار داده شده است.يكي ديگر از وسايل كشف شده از اين گروه دوربين‌هاي عكاسي و فيلمبرداري ديجيتال مجهز و پيشرفته‌اي است كه از طريق آنها از اماكن و محل‌هاي درخواستي فيلمبرداري مي‌شده است. اين فيلم‌ها توسط چرخ‌هاي انتهاي كيف‌هاي مسافرتي از كشور خارج مي‌شده‌اند. در واقع اين چرخ‌ها در انتهاي كيف‌هاي مسافرتي نصب مي‌شده‌اند و مأمورين از وجود فيلم در آنها اطلاعي نداشتند.
يكي ديگر از وسايل كشف شده از اين گروه اسيلسكوپ براي تست امواج است. جي پي اس ،فاصله ياب ليزري، تلفن ماهواره‌اي ايريديوم از ديگر وسايل كشف شده از اين جاسوسان است.
دادستان عمومي تهران گفت: خوشبختانه اين شبكه جاسوسي قبل از هر اقدامي توسط نيروهاي سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي دستگير شده‌اند.
مرتضوي به تشريح شروع كار اين شبكه پرداخت و افزود: يكي از افرادي كه سابقا عضو بسيج بوده توسط عوامل موساد شناسايي و جذب مي‌شود. اين فرد از طريق كنسولگري اسراييل در يكي از كشورها جذب مي‌شود و بعد از آموزش هاي لازم موفق به جذب تعداد ديگري از افراد مرتبط مي شود و اقدام به سازماندهي اين افراد مي كند.
وي در ادامه گفت: خوشبختانه به محض اينكه اين سرويس كار خود را شروع كرد و اولين فرد جاسوس به كشور وارد شد، حفاظت و اطلاعات سپاه اين فرد را شناسايي و تحت تعقيب قرار داد.اين فرد وظيفه داشت تا به افراد رده بالاي سپاه نزديك شده و اطلاعاتي از تأسيسات موشكي، نظامي و همچنين محل سكونت سپاهيان كسب و به موساد ارسال كند. پس از اطلاع دادسراي تهران از اين موضوع دستور نظارت و جلب اين افراد صادر شد.
مرتضوي ادامه داد: در مرحله اين افراد بازداشت شدند و در چتر حفاظتي سپاه قرار گرفت. اين جاسوسان بر اساس توصيه‌هاي حفاظتي اقدام به شناسايي ديگر افراد اين شبكه كردند.در چند هفته گذشته سرويس موساد پس از اينكه احساس كرد كه جاسوسانشان لو رفته و افراد دستور دادند وسايل مهم جاسوسي خود را نابود كنند و از بين ببرند. متد نابودي اين وسايل خرد كردن، آتش زدن و نابودي كامل تجهيزات بود و دستور داده بودند تا از مراحل نابودي فيلمبرداري شده و آن را ارسال كنند.
مرتضوي گفت: خوشبختانه قبل از اينكه دستور موساد عملي شود نيروهاي حفاظتي سپاه وارد عمل شده و وسايل را ضبط و توقيف كردند.
دادستان تهران گفت: تا زماني كه نيازهاي نيروهاي حفاظت اطلاع سپاه و كسب اطلاعات كامل‌تر تكميل نشود مجازات اين شبكه انجام نمي‌شود. پرونده به لحاظ قضايي كمل است اما براي رسيدگي، محاكمه و صدور رأي منتظر اقدامات اطلاعاتي و رفع نيازمندي‌هاي حفاظت اطلاع سپاه هستند. و پس از آن رأي شايسته اين اقدام خائنانه را صادر خواهد كرد.
وي در ادامه گفت: به رهبر انقلاب، رئيس جمهور، رئيس قوه قضاييه و مسئولان كشور، به دليل اشراف اطلاعاتي نيروهاي سازمان حفاظت سازمان اطلاعات سپاه تبريك مي‌گويم. اين اشراف اطلاعاتي به قدري بالا بود كه تمامي اعضاي اين شبكه قبل از هر اقدامي دستگير شدند و موساد متوجه اينكه توسط نيروهاي سپاه شناسايي شده نشد.
مرتضوي گفت: اين شبكه از 6 ماه قبل كشف شده و به دليل محرمانه بودن پرونده از اعلام جزئيات بيشتر خودداري مي‌كنم. حوزه فعاليت اين شبكه جاسوسي در سطح كشور بوده و موضوعاتي چون ترور دانشمندان نظامي، انفجار تأسيسات نظامي موشكي و استراتژيك كشور از جمله اقداماتي بوده كه موفق به انجام آن نشدند.

مرتضوي گفت: نيروهاي حفاظتي سپاه پس از كشف اين شبكه به منظور شناسايي تمام افراد اقدام به ارائه اطلاعات سوخته به موساد كردند تا بتوانند تمامي افراد شبكه را دستگير كنند. سناريو و تدبيري كه سازمان حفاظت سپاه به كار گرفته 100 درصد موفق بوده است و موجب جلوگيري از ضربه به امنيت كشور شده است.
مرتضوي گفت: افسران موساد در 5 كشور مختلف از جمله كشورهاي همسايه با اين جاسوسان جلسه داشتند. اسامي افسران موساد كه با اين افراد همكاري داشتند شامل، سالي، سامي، پيتر، خسرو، زكي و... بوده است.

دادستان تهران درباره سير حقوقي و قضايي اين پرونده گفت: طبق ماده 501 قانون مجازت اسلامي كه تصريح دارد هر كس نقشه‌ها، اسرار و تصميمات داخلي و خارجي را به افرادي كه فاقد صلاحيت هستند منتقل كند جاسوس به شمار مي‌رود در ماده 508 قانون مجازات اسلامي قانونگذار تصريح كرده هر كس با دول خارجي متخاصم همكاري كند اگر نوع همكاري در حد محاربه باشد مجازات اعدام و اگر محاربه نباشد 10 سال حبس تعيين كرده است.انشاء‌الله ظرف 3 تا 4 هفته آينده اقدام به تكميل پرونده قضايي و محاكمه و صدور رأي براي اين افراد خواهيم كرد. مجازات قانوني كه براي اين افراد توسط دادستان در نظر گرفته شده اعدام است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۵
واقعدوا لهم کل مرصد. صدق الله العلی العظیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
خدایا شکرت می گذرایم و از درگاه جلال و جبروتت می خواهیم به رهبر عزیز و همه مسولین صدیق و علی الخصوص سربازان گمنان و سپاهیان رعنا قامت استوار ، سلامتی و پیروزی عنایت کند وبه ملت ایران تبریک می گوییم .
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
درخواست دارم این افراد جاسوس که اطلاعات میهن عزیز را به خارجیان می‌فروخته‌اند را به اشد مجازات برسانند و در ضمن اینکه از تلاشهای شبانه روزی برادران سپاهی در کشف و خنثی نمودن این توطئه کمال تشکر و قدردانی را دارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
استراحت من از نیاسودن توست خواب من از بیخوابی توست امنیت وآرامش من از جان برکفی توست واقتدارم ازافتادگی تو تقدیم به سپاه گمنام مهدی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
دم این عزیزان که از مرزهای میهن حفاظت می کنند گرم و جاسوسان را به اشد مجازات برسانید و در رسانه های گروهی نیز نشان دهید و تبلیغ کسترده ای جهت توانایی نیروهای بازدارنده و اطلاتی انجام گیرد تا درسی باشد برای وطن فروشان بزدل خودخواه پول دوست مزدور.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
بخدا قسم اين بر و بچه هاي سپاه كشور را واقعا بيمه كرده اند. چه بعد از پيروزي انقلاب. چه در جنگ و چه پس از جنگ در حفظ دستاورد هاي انقلاب. ولي به نظر من واقعا حق آنها ادا نشده است مخصوصا آنهائي كه ديگر بازنشسته شده اند و از سيستم جدا شده اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
سلام ،لازم است به این سربازان گمنام آفرین گفت و از آنها به صورت تشویق در فرمان همگانی بدون ذکر نامشان قدردانی کرد.چگونه است که قهرمانان ورزشی مورد تشویق مالی قرار می گیرند اما این عزیزان که از جانشان مایه می گذارندبدون توجه و کم اهمیت قرار می گیرند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
از زحمات عزيزان سپاهي قدرداني مي‌كنم. خداوند يار و مدد كارشان باد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
مجازات کسی که بر علیه کشور خودش جاسوسی کند کمترین حدش اعدام است. مرگ بر منافق و جاسوس.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟