صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خشم یدیعوت از رهبری ایران بر عدم‌تعهد

کد خبر: ۲۶۸۲۳۴
| |
2067 بازدید

یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد: ایران به طور حتم پیروز شانزدهمین اجلاس عدم تعهد در تهران خواهد بود، چون تلاشهای غرب در زمینه منزوی کردن این کشور را به شکست کشانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه یدیعوت آحارونوت روز گذشته در گزارشی تاکید کرد: در اجلاس تهران  50 کشور  در سطح روسای جمهور و 40 کشور در سطح نخست وزیر یا وزیر حضور دارند.

برگزاری این اجلاس را می توان حتی پیش از اتمام آن، یک پیروزی برای ایران محسوب کرد که می تواند در نتیجه آن انزوای ایجاد شده علیه خودش را اگر چه به صورت موقت از بین ببرد.

به گزارش القدس العربی ، یدیعوت در ادامه با اشاره به اینکه سفر "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر به ایران، قطعی 33 ساله روابط دو کشور را از بین خواهد برد، اعلام کرد: پیش بینی می شود ایرانیان استقبال گرمی از مرسی در سفر به تهران به عمل آورند.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار