صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیرخارجه نامیبیا پس از ورود به تهران:

اولویت غیرمتعهدها برقراری صلح جهانی باشد

کد خبر: ۲۶۸۱۶۲
| |
1871 بازدید

وزیر خارجه نامیبیا که برای شرکت در شانزدهمین اجلاس جنبش غیرمتعهد‌ها به تهران سفر کرده است، گفت: اولویت این جنبش باید برقراری امنیت و صلح جهانی باشد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، وزیر خارجه نامیبیا در هنگام ورود به تهران، در جمع خبرنگاران، گفت: این جنبش سال‌هاست فعالیت می‌کند و در حال حاضر ۱۲۰ کشور عضو آن هستند و اولویت اصلی جنبش باید برقراری امنیت و صلح جهانی باشد.

وی با بیان اینکه ارزش و اهمیت این جنبش را درک می‌کنیم، گفت: ما باید از این جنبش حمایت کنیم تا استقلال و امنیت کشورهای مستقل حفظ شود.

وی همچنین با اشاره به جایگاه منطقه‌ای و جهانی ایران و استقلالش گفت: ایران تاثیر خوبی بر استقلال‌خواهی ملت‌های مختلف داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟