منچستر شخصيتي قدرتمند را از خود نشان داد
سرمربي منچسترسيتي تساوي مقابل ليورپول در ورزشگاه آنفيلد را نتيجهاي خوب و رضايتبخش توصيف كرد.
به گزارش ايسنا، منچسترسيتي در دومين بازي خود در ليگ برتر انگليس در حاليكه تا دقيقه 80 مقابل ليورپول با نتيجه دو بر يك عقب بود توانست با گل فرناندو توس بازي را به تساوي بكشاند و يك امتياز را از ورزشگاه مملو از تماشگر آنفيلد به دست آورد.
روبرتو مانچيني، سرمربي فيروزهايپوشان بعد از پايان بازي در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه از كسب نتيجه تساوي مقابل ليورپول ابراز رضايت كرد و گفت: پيش از بازي گفتم كه بازي در آنفيلد بسيار سخت خواهد بود. بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم. خيلي خوب شروع كرديم به طوريكه چهار، پنج فرصت گلزني را ايجاد كرديم اما به يكباره پس از دريافت گل همه چيز تغيير كرد و اين تيم حريف بود كه بر بازي مسلط شد.
سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي كه تيمش را پس از 44 سال به قهرماني در انگليس رساند، افزود: بر اين باورم كه براي رسيدن به آمادگي و هماهنگي كامل به زمان نياز داريم. در ديدار امشب در 30 دقيقه نخست بر بازي مسلط بوديم اما در ادامه اين ليورپوليها بودند كه بازي را در اختيار گرفتند. بايد اعتراف كنم كه بازي بسيار سختي بود. متاسفانه هر 2 گل را روي توپهاي شروع مجدد دريافت كرديم بنابراين بايد مدافعان بيشتر از اين تلاش كنند. بازيكنان بايد از خواب بيدار شوند.
مانچيني كه تيمش در اين فصل براي دفاع از عنوان قهرماني رقابت تنگاتنگي با چلسي و منچستر يونايتد دارد، افزود: از اينكه در اين ديدار 2 بار توانستيم بازي باخته را برگردانيم، خوشحالم. وقتي تيم ميبازد، احساس سرخوردگي و نااميدي مي كنم اما خوشبختانه در ديدار امشب 2 بار عقب افتاديم و هر بار جبران كرديم كه اين بسيار خوشحالم ميكند. منچسترسيتي شخصيت قوي خود را در اين ديدار نشان داد.
منچسترسيتي در ديدار نخست خود به سختي توانست با نتيجه 3 بر 2 از سد ساوتهمپتون بگذرد و در حال حاضر با 4 امتياز از دو بازي در رده پنجم جدول ردهبندي قرار ليگ برتر قرار دارد.


