صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسيدگي به پرونده هاي اوباش در شعب ويژه

کد خبر: ۲۶۸۰۹۰
| |
3348 بازدید
با رسيدگي به پرونده هاي جرايم خاص و مخلان امنيت اجتماعي در شعب ويژه دادگاه هاي تجديدنظر خراسان رضوي، برخورد قضايي با اوباش و اخلال کنندگان در نظم و امنيت اجتماعي شدت مي گيرد.

خبرنگار خراسان در پي اطلاع از رسيدگي به اين گونه پرونده ها در شعب خاص دادگاه هاي تجديدنظر، با رئيس شعبه ۶ دادگاه تجديدنظر خراسان رضوي تماس گرفت. قاضي محمد شمس گيلاني با تأييد اين موضوع گفت: رسيدگي به مراحل نهايي پرونده هاي ناشي از جرايم خاص و ضد امنيت اجتماعي به شعبه ۶ دادگاه تجديدنظر استان محول شده است و اين گونه پرونده ها در اين شعبه با دقت خاصي مورد رسيدگي قرار مي گيرد.

اين مقام قضايي که مدت ها قاضي ويژه کميسيون شناسايي اراذل و اوباش بوده افزود: پرونده هاي اراذل و اوباش که در دادگاه هاي بدوي به مجازات هاي مختلف محکوم مي شوند براي بازنگري فني و قضايي، در دادگاه تجديدنظر مورد واکاوي دوباره قرار مي گيرند و دادگاه با استناد به مواد قانوني و محتويات پرونده رأي دادگاه بدوي را تأييد و يا در صورت اقتضا رأي جديدي صادر مي کند. قاضي شمس گيلاني که سابقه خدمت در زندان مرکزي مشهد را نيز دارد با اشاره به اين که بايد با محکومان زنداني رفتار اسلامي داشت تا آن ها از گذشته خود عبرت بگيرند، ادامه داد: در عين حال هنوز افراد منحرفي در بيرون از زندان با ارتکاب جرايم خاص، آسايش مردم و شهروندان را به مخاطره مي اندازند که بايد با اين گونه افراد با جديت و قاطعيت برخورد شود تا مردم هيچ گاه احساس ناامني نکنند.

رئيس شعبه ۶ دادگاه تجديدنظر استان خراسان رضوي همچنين به مجرمان و خلافکاراني که اعمال آنان ضد امنيت اجتماعي است هشدار داد: اين گونه افراد بدانند که مجازات هاي سنگيني در انتظار آنان است و برخورد سختي در دستگاه قضايي با اين مجرمان صورت مي گيرد؛ چرا که احکامي که از سوي دادگاه تجديدنظر صادر مي شود قطعي است و بلافاصله به مرحله اجرا درمي آيد. اين مقام قضايي با اظهار اميدواري از اين که ان شاءا... شاهد اين گونه جرايم نباشيم تصريح کرد: تلاش مسئولان امور اجتماعي و فرهنگي و آماده ساختن بسترهاي لازم براي راهنمايي جوانان به سوي زندگي سعادتمند در کاهش جرايم خاص اهميت ويژه اي دارد و بايد مسئولان نهادها و اداره هاي مختلف برنامه هاي ويژه اي را براي شناسايي ريشه هاي جرم و ارضاي هيجانات دوران خاص زندگي افراد در نظر بگيرند و تدابيري را براي جلوگيري از وقوع جرم بينديشند؛ چرا که برخوردهاي انتظامي و قضايي بايد در اولويت آخر قرار گيرد.

قاضي شمس گيلاني همچنين به کاهش انواع جرايم در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: تقويت باورهاي ديني در ميان جوانان و نوجوانان تأثير بسيار مهمي در پيشگيري از جرم و اوباشگري دارد و نمونه آن در برخي از ماه هاي سال مانند محرم و رمضان که جرايم تقريبا به نصف کاهش مي يابد به وضوح ديده مي شود و اين امر به يقين از آثار رعايت پاکي ها و ارزش ها در جامعه اسلامي ايران است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟