صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

طرح جدید ترکیه برای سوریه، با حضور ایران

گزارش رسانه‌های جهانی از دستور کار روز نخست اجلاس تهران و مخالفت ایران با تحریم‌های یکجانبه، بازتاب شرکت نکردن نخست وزیر دولت فلسطین در اجلاس غیرمتعهد‌ها، اعلام دستور کار نخست‌وزیر هند در اجلاس عدم تعهد و طرح جدید ترکیه برای حل بحران در سوریه با حضور ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۲۶۷۹۶۲
| |
43338 بازدید
|
گزارش رسانه‌های جهانی از دستور کار روز نخست اجلاس تهران و مخالفت ایران با تحریم‌های یکجانبه، بازتاب شرکت نکردن نخست وزیر دولت فلسطین در اجلاس غیرمتعهد‌ها، اعلام دستور کار نخست‌وزیر هند در اجلاس عدم تعهد و طرح جدید ترکیه برای حل بحران در سوریه با حضور ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، در پایان نخستین روز برگزاری اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، همچنان بخش مهمی از اخبار مطبوعات بین‌المللی به این موضوع اختصاص دارد. در این میان، بخشی از مطبوعات و رسانه‌ها به موضوعات مطرح در روز اول اجلاس، برخی به تحلیل موضوعات آن و برخی دیگر نیز به دستور کارهای آتی آن پرداخته‌اند.


خبرگزاری «رویترز» ضمن انتشار گزارشی در این زمینه، نوشته ایران از فرصت اجلاس عدم تعهد برای همراه کردن کشورها جهت مخالفت با تحریم‌های یکجانبه وضع شده علیه خود استفاده کرده است. این خبرگزاری در این زمینه به اظهارات علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران اشاره کرده که گفته بود جنبش عدم تعهد باید به طور جدی با تحریم‌های یکجانبه اقتصادی وضع شده توسط کشورهایی خاص علیه کشورهای غیرمتعهد مخالفت کند. رویترز همچنین اشاره کرده که غرب در پی کم اهمیت نشان دادن اجلاس تهران بود، اما ایران هم‌اکنون پذیرای شمار بسیاری از نمایندگان کشورهای عضو عدم تعهد است.

«پاکستان آبزروز»، «حریت» و «کویت تایمز» نیز از دیگر مطبوعاتی هستند که مطالبی کم و بیش مشابه را در این زمینه منتشر کرده اند.


«گالف تایمز» قطر، مطلب خود را به شرکت نکردن «اسماعیل هنیه»، نخست وزیر دولت فلسطین در اجلاس عدم تعهد اختصاص داده است. پس از کش‌‌و‌قوس‌ها و ابهامات فراوان درباره شرکت اسماعیل هنیه، محمود عباس و یا هر دوی آنها در اجلاس تهران، روز گذشته رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد، ایران هیچ گونه دعوت رسمی از هنیه نکرده است. با این حال، بر پایه خبر گالف تایمز، سخنگوی هنیه اعلام کرده وی از رئیس‌جمهور ایران دعوتنامه‌ای دریافت کرده، ولی ترجیح داده مراتب معذوریت خود را از شرکت در اجلاس، به دولت ایران اعلام کند.


روزنامه «تایمز هند» با اشاره به برنامه «مان موهان سینگ»، نخست وزیر این کشور برای شرکت در اجلاس تهران، نوشته مسائل منطقه‌ای و تلاش برای حل و فصل این مسائل در صدر دستور کار مذاکرات وی در تهران قرار دارد. به نوشته این روزنامه، قرار است سینگ در سفر خود به تهران، با مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و همچنین محمود احمدی نژاد، رئیس‌جمهور ایران دیدار و گفت‌و‌گو کند. تایمز هند مدعی شده سینگ از ایران خواهد خواست برای حل بحران سوریه با دیگر کشور منطقه به همکاری بپردازد و همچنین در جست و جوی راهکاری برای موضوع هسته‌‌ای پیدا کند.


اما در پایان، جدای از موضوع اجلاس تهران، روزنامه «تودی زمان» ترکیه از طرح جدید این کشور برای حل بحران سوریه خبر داده است. به نوشته این روزنامه، «احمد داود اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه اشاره کرده که این کشور طرح جدیدی برای پایان دادن به بحران سوریه در دستور کار دارد و افزوده که در این طرح، بازیگران مهم منطقه‌ای، از جمله مصر، عربستان سعودی، ترکیه و ایران شرکت خواهند داشت. این در شرایطی است که دولت مصر نیز از وجود طرحی به ابتکار محمد مرسی برای حل بحران سوریه با حضور ایران خبر داده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴۵
انتشار یافته: ۲۹
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه دیگه بدون اجازه امریکا آب هم نمیخوره!
این دستپخت سفر چند روز پیش امریکاییها به ترکیه هست...
نامردها میخوان طرح مصر و طرح ایران رو خیلی ظریف دور بزنن و سعی کنن، نقشِ اصلیِ منطقه ای در مسئله سوریه بدست ایران یا مصر نیفته.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه بزرگترین کشور صادر کننده تروریسم در حال حاضر جهان حق هیچ گونه پیشنهاد برای هیچ بحران منطقه ای را ندارد این کشور به عنوان یک کشور تروریستی شناخته شده که هدفش ایجاد در گیری دائمی در بحرین و عربستان و لبنان و سوریه است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
تركيه خيلي زيركانه اسم خودش توي بازيگران مهم منطقه اي آورده ، ميگند جماعتي توي صف نون وايستاده بودند نونوا گفته فقط تا اينجا نون مي رسه يه همشهري صف رو هل داد جلو گفت آقا برو جلو به ماهم نون برسه .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه زرنگ ترازاین حرفاست حالا که میبینه درکشورخودش اقلیت های کردوعلوی دارن تحرکاتی جدی علیه حکومت مرکزی می کنن داره ازایران برای برون رفت ازاین بحران استفاده می کنه.
ميلاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
تركيه نوكر صهيونيستهاست.طرحي هم داشته باشد صهيونيستي است.
ناشناس
|
Iraq
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
قدرت اقتصادی امروز حرف اول را می زند اگر می بینید چین وهند وبرزیل هم سر وگوشی می جنبانند چون از نظر قدرت اقتصادی تعیین کننده شده اند ترکیه هم همین طور. دیگر موشک های قدیمی 50 سال پیش تعیین کننده نیستند چون هواپیماهای بدون سرنشین موشک های ضد موشک دیگر جای هیچ مانوری را نمی گذارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
برادر بزرگوار درسته که قدرت اقتصادي نقش مهمي در قدرت گرفتن کشور ها داره ولي بايد قبول کرد آمادگي دفاعي و تسليحات نيز در مواقع ضرورت باعث از بين رفتن تهديدات ميگردد که اگر اينطور نبود روسيه و آمريکا سعي در بروز کردن تسليحات خود نداشتند بانضمام اينکه ما هم بايستي با دانش روز دفاعي دنيا مانند هواپيماهاي بدون سرنشين و.......آشنا باشيم که الحمدلله در حال حاضر چانچه که در فکر شماست از آنها عقب نيستيم......در ضمن اعتقاد راسخ دارم چنانچه در همين لحظه اگر آمريکا و اسرائيل فقط احساس کنند که زورشان به ما ميرسد بدون در نظر گرفتن هيچ موردي همين الان حمله ميکنند و اين دست دست کردنشان فقط از روي ترس از همان موشکهاست که گفتيد
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
قدرت اقتصادی!!! ترکیه!!!؟؟؟ با کدوم سند؟؟!!! موشک دهه 50؟؟؟!! اونایی که میشناسنشون با همه ادعاشون هنوز جرات تکون خودن پیدا نکرده اند
پویا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
والا ما که از ترکیه چیزی ندیدیم چه اقتصادی چه نظامی.ترکیه اصلا در حد حل و فصل مسائل مهم منطقه ای نیست.به نظرم ترکیه انرژیش رو بزاره رو پ.ک.ک خیلی براش بهتره
در مورد موشک و این چیزا هم بگم اگه یک کشور از نظر نظامی قوی نباشه هیچوقت نمیتونه از نظر اقتصادی قوی باشه و در واقع همه ی اینها در سایه ی یک نیروی مسلح قوی اتفاق می افته.باید نیروی مسلح قوی باشن تا کسی جرات دست درازی به ذهنش خطور نکنه مخصوصا کشور ما که هر کدوم از همسایه هاش مدعی خاکمونن
رشید اوغلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
سران فعلی ترکیه از اول آمریکای بود منتها اوایل منافقانه خودرا اسلامگرا جا زد تا از دست مسلمان ترکیه در امان باشدولی این اواخر نقاب ریا از چهره اش افتاد دیگر کسی قبول ندارد که سران ترکیه اسلام گرا باشد و لی این کشور در زمان جنگ ایران عراق جزء فقیرترین کشورها بود از برکت جنگ بنوای رسیده در ضمن بر اثر وام های زیادی که دریافت کرده یک مقدار به اقتصاد خود سرو سامان بخشیده حالا آن چنان قدرتی ندارد که مطر ح شود وفقط دستورات آمریکا را با پول عربستان در منطقه اجرا می کند
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه به عنوان عضو ناتو دوست مطمئنی برای ایران نیست.
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه از یه طرف نا امنی ایجاد میکنه و از طرف دیگه میخواد حلش کنه.بلاخره موفق هم هست چه با ایران چه بی ایران. چون خودش ناامنی رو ایجاد کرده بوده.
پاسخ ها
حبيب
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
فعلا داخل چاهي افتاده كه خودش حفر كرده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
تركيه اي كه نفت نداره اقتصاد قوي تر از اقصاد ما داره اينها به خاطر اينه كه روي موج حركت ميكنه نه مثل كشور ما خلاف جهت آب شنا كنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
ترکیه اگر فقط یک روز مثل ما تحریم می شد باید تمام ملتش کاسه گدایی دست می گرفتند. اگر بر ضد ترکیه صبح تا شب تبلیغ می کردند که تروریست هستند حتی یک مسافر هم به ترکیه سفر نمی کرد. در ضمن ترکیه یک جنگ هشت ساله که خسارتش حداقل 1000 میلیارد دلار(البته دلار با ارزش دهه 70) هست رو تجربه نکرده.
دلاور
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
دوست عزیز ما در راه خدا قدم بر میداریم حتی اگه کل دنیا در مقابل ما باشن بازم ایستادیم. حرف حق یعنی همین که پای حرفت وایسی، والا چه فرقی با منافقا داریم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
اقتصاد ترکیه با حمایت های بی دریغ غرب 16 جهان هستش . اقتصاد ایران با 8 سال جنگ تحمیلی و سی و اندی سال تحریم های فراگیر 17 جهان
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟