صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش به تغییرات مدیریتی در صنعت خودرو

کد خبر: ۲۶۷۶۸۹
| |
2411 بازدید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید براین که فضای صنعت باید به دور از هیاهوی سیاسی باشد گفت: نداشتن استراتژی و برنامه مهم ترین معضل صنعت خودرو است و صنعت خودرو از نداشتن برنامه رنج می برد.

سید محمد بیاتیان درگفت و گو با خانه ملت، افزود: فضای صنعت و تولید باید به دور از هیاهوی سیاسی باشد و فکر می کنم تغییرات مدیریتی در صنعت خودروبیش از آنکه به ارتقای این صنعت کمک کند رنگ و بوی سیاسی دارد.

نماینده مردم بیجار درمجلس شورای اسلامی با تاکید براین که فضای صنعت باید به دور از هیاهوی سیاسی باشد گفت: نداشتن استراتژی و برنامه مهم ترین معضل صنعت خودرو است و صنعت خودرو از نداشتن برنامه رنج می برد.

وی با بیان اینکه مشکل بیکاری دراین بخش باید حل شود گفت: صنعت خودرو متاسفانه درخدمت مقاصد سیاسی است واین سمی برای صنعت خودرو و هرصنعت دیگری است.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: تغییرات مدیریتی درصنعت خودرو به ارتقای کیفی این صنعت کمک نمی کند.

بیاتیان درباره پرداخت تسهیلات به صنایع خودروسازی با قدمت بیش از ۵۰ سال گفت: خودروسازارن نتوانستند منابع مالی شان را مدیریت کنند.

نماینده مردم بیجار درمجلس افزود: نقدینگی خودروسازان یا صرف خرید سهام خودشان شد و یا بانکها از این رو با کمبود نقدینگی همراه شدند.

وی با تاکید بر این که کاهش نقدینگی خودروسازان آنها را بدهکار قطعه سازان کرد گفت: بر اساس آخرین تصمیم جمعی نمایندگان ومسئولین دولتی قرار شد از ۲هزار میلیاردتومان تسهیلات درخواستی هزار میلیارد تومان تسهیلات به خودروسازی سایپا و ایران خودرو پرداخت شود.

بیاتیان اظهار داشت: برای ارتقای کیفیت خودرو کمبود قانون نداریم وایراد نظارتی بر تولید خودرو دلیل کیفیت پایین خودروهای تولیدی است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از سازمان استاندارد وراهنمایی ورانندگی خواست تا در رعایت مسایل ایمنی خودرو به خودروسازان سخت بگیرند.

نماینده مردم بیجار درمجلس ادامه داد: اگر نصب کیسه هوا بر روی خودرو الزامی است همه باید ملزم به اجرا باشند و یک خودروسازی نباید خودراتافته جدا بافته بداند وبا مصلحت اندیشی دولت ایمنی خودرو نادیده گرفته شود.

به گفته این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: قانون خوب زیاد داریم و دراجرای قانون با کسی نباید تعارف کرد وناظرین باید به وظیفه خود عمل کنند./

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟