صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت حذف دلالی و معیشت مردم را جدی بگیرد

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دولت تمام ابزارهای نظارتی را در دست دارد، گفت: نظارت بر بازار مؤلفه‌ مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است و دولت در این راستا حذف دلالی و حل مشکلات معیشتی مردم را جدی بگیرد.
کد خبر: ۲۶۷۵۰۶
| |
2705 بازدید

سید محمد حسین میرمحمدی با اشاره سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیئت دولت، اظهار داشت: مسئله‌ای که مقام معظم رهبری بیشتر بر آن تأکید داشتند؛ معیشت، کنترل بازار و گرانی بود.

به گزارش فارس، وی با اشاره به اینکه دولت باید در راستای سخنان مقام معظم رهبری چند مؤلفه اصلی را رعایت کند، افزود: دولت می‌تواند با استفاده از اتحادیه‌ها، تعزیرات و با کمک قوه قضائیه نسبت به کنترل بازار اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مواردی که دولت باید به آن توجه ویژه داشته باشد، بازنگری‌های لازم در بخش توزیع کشور است، ادامه داد: عامل اصلی بسیاری از این گرانی‌ها، واسطه‌گری‌ها در بخش توزیع است و تا زمانیکه واسطه‌گری‌ها حذف نشوند نباید انتظاری از کاهش قیمت‌ها داشت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه کالاهای اساسی که با ارز مرجع وارد می‌شوند باید با سود متعارفی به دست مصرف‌کننده برسند، یادآور شد: اگر توزیع‌کنندگان کالاهایی که با ارز مرجع وارد می‌شوند با سود متعارف عرضه کنند، مطمئنا نباید شاهد گرانی بود.

* نظارت دقیق دولت تأثیر زیادی بر کنترل، هدایت و توزیع در بازار می‌گذارد

میرمحمدی با اشاره به اینکه نظارت دقیق دولت تأثیر زیادی بر کنترل، هدایت و توزیع در بازار می‌گذارد، خاطرنشان کرد: نظارت بیشترین تأثیر را بر روند توزیع و قیمت‌گذاری کالاها دارد بنابراین دولت می‌بایست چه در بخش‌های دولتی و چه در بخش‌های غیردولتی نظارت را رها نکند.

وی در ادامه تصریح کرد: در صورتی‌که نظارت بر بازار به طور دقیق انجام شده و محقق شود اثرگذاری خوبی بر روند قیمت‌گذاری کالاها در بازار خواهد داشت.

این عضو کمیسیون اقتصادی، گفت: اصل 44 قانون اساسی از دیگر موارد مورد تأکید مقام معظم رهبری بود، بنابراین اگر واگذاری‌ها به بخش خصوصی انجام شود اداره اقتصاد نیز تسهیل خواهد شد.

وی افزود: اگر بخش خصوصی توانمند نیست با یک سلسله اقدامات، تفکرات و تصمیم‌گیری‌ها باید بخش خصوصی هم در جایگاه خود توانمند شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه سخنان خود در خصوص واگذاری بخش‌های دولتی به خصوصی، خاطرنشان کرد: دولت هم در این بین باید نقش هدایت و نظارت داشته باشد تا بخش خصوصی در همین راستا تقویت شود.

وی با اشاره به سخنان رئیس ‌جمهور در دیدار با رهبر معظم انقلاب گفت: حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی بیشترین تأکید مقام معظم رهبری در سال جاری است چراکه افزایش حمایت از تولید و اشتغال در گرو حمایت بیشتر از بنگاه‌های تولیدی مخصوصا صنایع کوچک است که خوشبختانه رئیس جمهور هم اعلام کرد که صنایع کوچک در اولویت حمایت‌های دولت خواهند بود.

میرمحمدی در خاتمه سخنان خود با اشاره به اینکه مجلس آماده هرگونه همکاری با قوای دیگر در جریان حمایت از تولید ملی است، تصریح کرد: اگر در بخش تولید 10 درصد و نیروی انسانی 15 درصد قیمت‌ها افزایش می‌یابد، کالاها نیز به همان تناسب افزایش قیمت داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟