صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف حداقل دستمزد در طرح تحول اقتصادی

جهرمی درباره اصلاح قانون کار گفت: «موادی از این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده که هنوز مراحل ابلاغ به دولت از سوی مجلس را نگذرانده است.»
کد خبر: ۲۶۷۴۲
| |
10326 بازدید
وزیر کار و امور اجتماعی از پیشنهاد حذف كمترين دستمزد کارگران در طرح تحول اقتصادی و ابلاغ نكردن قانون اصلاحیه قانون کار از سوی مجلس به دولت خبر داد.

به نوشته سرمایه، سیدمحمد جهرمی درباره طرح تحول اقتصادی و نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران، گفت: «تعیین حداقل دستمزد طبق قانون کار در سال جاری نیز مانند سال های گذشته خواهد بود و جلسات شورای عالی کار با حضور نمایندگان کارگران و کارفرمایان برگزار خواهد شد.» وزیر کار افزود: «تا هنگامي که تغییری در قانون کار ایجاد نشده، بنا بر قانون موجود کار رفتار می‌شود و بنا بر ماده 41 قانون کار باید شورای عالی کار بر اساس شرایط اقتصادی یک خانوار کارگری و بنا بر تورم اعلام شده بانک مرکزی و شرایط اقتصادی بنگاه‌ها، كمترين دستمزد را تعیین می‌کنند.»
 
وی گفت: «حداقل دستمزد به گونه‌ای است که بنگاه‌های تولیدی بتوانند هم پایداری تولید داشته و افزایش بهره‌وری در آنها حفظ شود و هم منافع کارگران تأمین شود.»
وزیر کار افزود : «تعیین كمترين دستمزد برای سال آینده تا اسفند ماه اعلام خواهد شد.» جهرمی در پاسخ به این پرسش که آیا این تعیین حداقل دستمزد با اجرای طرح تحول اقتصادی حذف می‌شود، گفت: «یکی از موارد طرح تحول اقتصادی که هنوز در مجلس تصویب نشده، شامل این پیشنهاد است که اگر تصویب شود، برای کارمندان و کارگران به جای تعیین حداقل دستمزد و افزایش سالانه دستمزد، همان یارانه مستقیم پرداختی توسط دولت حساب شود.»
وزیر کار تصریح کرد: «البته دولت و مجلس سعی دارند، منافع کارگران و کارمندان در این طرح رعایت شود.»

جهرمی درباره اصلاح قانون کار گفت: «موادی از این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده که هنوز مراحل ابلاغ به دولت از سوی مجلس را گذرانده نشده است.»
وی افزود: «علی القاعده مصوبه مجمع که به صورت حل اختلاف بین نظر شورای نگهبان و مجلس تلقی می‌شود، باید به مجلس ابلاغ شده و مجلس نیز بنا بر قانون، آن را به دولت ابلاغ کند که هنوز این ابلاغ صورت نگرفته است.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۵
ازین کاسه به کوزه دولت ریختن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۵
دولت بجای اینکه بازاری برای صنعت و تولید ایجاد کند و از این طریق شرکتها و کارخانجات را به منافع برساند با حذف حداقل دستمزد سعی در پائین آوردن قیمت تمام شده محصولات دارد که در نتیجه از این طریق شرکتها و کارخانجات به سود برسند متاسفانه همیشه کارمندان و کارگران و مستضعفین باید چوب این سیاستها را بخورند . آیا با حذف حداقل حقوق و پرداخت یارانه با نفت 40 دلاری می توان امیدوار بود که بعد از یکی دوبار پرداخت این پرداختها مستمر گردد ؟؟؟؟
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
طرح حذف حداقل دستمزد واقها طرح خوبیه.و باعث افزایش فرصتهای شغلی و کاهش بیکاران میشه.کارگرا هم میتونند از طریق افزایش مهارت به حقوق بالا برسند.
خود من به شخصه به خاطر اینکه توان پرداخت حقوق اداره کار را ندارم از ترس شکایت ناچارا فروشنده های بیگناه را 3 ماه به 3ماه اخراج میکنم
و از طرفی هم قصد زدن گارگاه تولیدی دارم ولی بزرگترین مشکلم همین ترس از اداره کاره.با این که کلی کارگر بیکار سراغ دارم.
که اگه کارگاه راه میافتاد میشد ÷س از مدتی حقوقشون را به بالاتر از حقوق فعلی اداره کار هم ارتقا داد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟