صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نکو:

آمارهای بانک مرکزی فضایی تا زمینی

کد خبر: ۲۶۶۹۷۰
| |
1860 بازدید

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه شاخص‌های مد نظر بانک مرکزی در اعلام نرخ تورم باید اصلاح شود به نارضایتی عمومی مردم و کارشناسان اقتصادی از اعلام نرخ تورم‌های غیر واقعی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: شاخص‌های بانک مرکزی با اعلام نظرهای منطقی فاصله‌ها دارد.

ابراهیم نکو درگفت‌وگو با خانه ملت، تصریح کرد: شاخص‌های مورد نظر بانک مرکزی برای اعلام نرخ‌های تورم غیرمنطقی و دور از نظرات کارشناسی است.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نرخ تورم باید از میان کالاهای مورد نیاز مردم محاسبه شود، افزود: در شرایط کنونی در سبد کالایی بانک مرکزی نشانی از کالاهایی که مردم با آن‌ها درگیر هستند، نیست.

وی ادامه داد: برخی اجناس که مبنای محاسبه نرخ تورم قرار گرفته به طور کامل از سبد کالایی مردم خارج است.

نکو نرخ تورم اعلام شده برای تیرماه که ۲۲.۹ اعلام شده است را غیر واقعی خواند و یادآور شد: زمانی که عموم مردم و کارشناسان اقتصادی از اعلام نرخ تورم اظهار نارضایتی می‌کنند، حتماً باید درباره رقم اعلام شده شک کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: شورای عالی آمار باید هرچه سریع‌تر مرکز آمار را ملزم به انتشار آمار تورم کند و تورم از سوی مرجع اصلی‌اش به موقع و به‌هنگام اعلام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟