عواقب خشکسالی آمریکا بیش از پیشبینیهاست
فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ ، تام ویلساک تاکید کرد ، خشکسالی بی سابقه در 56 سال گذشته در آمریکا تاثیر منفی شدیدی بر تولید ذرت و سویا در این کشور داشته است .
بر اساس این گزارش ، وی تصریح کرد کاهش تولید ذرت و سویا می تواند موجب رشد فزاینده قیمت محصولات کشاورزی و مواد غذایی در سال 2013 میلادی شود و به نظر وی قیمت مواد غذایی در آمریکا طی سال آینده بیش از 3 تا 4 درصد افزایش خواهد یافت .
بر این اساس ، پیش بینی می شود شرایط بحرانی خشکسالی در بسیاری از ایالتهای آمریکا طی ماههای آینده نیز ادامه خواهد یافت . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی ، کاهش دمای هوا و بارش باران در مناطق غربی آمریکا به هیچ وجه برای جبران تاثیرات منفی خشکسالی کافی نبوده است .
بر این اساس قیمت ذرت در بازار شیکاگوی آمریکا از اواسط ژوئن تا کنون بیش از 60 درصد رشد داشته است و قیمت سویا نیز با رشد 24 درصدی روبرو شده است .


