صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعزام مداح و روانشناس به مناطق زلزله‌زده

کد خبر: ۲۶۶۳۰۷
| |
4832 بازدید

ريیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی در روز عید فطر با استقرار 2500 صندوق در مكان‌هاي برگزاري نماز خبر داد.
 
فرحنازرافع در گفت و گوبا ایسنا،  از برپایی پایگاه‌ها و صندوق‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای زلزله‌زدگان در روزعید فطر در محل‌هایی که نمازعید برپا می‌شود خبرداد و گفت: در این زمینه در تمام مسیرهای نماز عید فطر، امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی و همچنین ارائه خدمات امدادی حضور خواهند یافت.
 
وي با بيان اينكه درراهپیمایی بزرگ روز جهان قدس 1500 پایگاه و صندوق برای جمع آوری کمک‌های مردمی برپا شد، گفت: در این زمینه در روز عید فطر تعداد۲۵۰۰ پایگاه و صندوق با حضور هشت هزار داوطلب برای جمع آوری کمک‌های مردمی برای زلزله دگان آذربایجان شرقی برپا می‌شوند.
 
همچنين محمدجواد جعفريان رئيس سازمان جوانان جمعيت هلال احمر ايران نيز از اعزام 14 تیم از جوانان آذری زبان عضو سازمان جوانان متشکل از قاری قرآن و مداح برای برپایی مجالس ترحیم و دعای توسل در ۲۱۵ روستای زلزله‌زده خبرداد و گفت: اعضای سازمان جوانان با مشارکت جوانان هفت استان علاوه برنصب یک صد خیمه نماز برای اجرای پروژه‌های چند منظوره به ارائه خدماتی همچون: بالا بردن آرامش روحی، امید و نشاط آفرینی به کودکان، نوجوانان و جوانان روستا با حضور روانشناسان و مددکاران اجتماعی، راه اندازی فضای دوست‌دار کودک با همکاری بهزیستی و برپایی نمازهای جماعت و مجالس دعا و ترحیم پرداختند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟