صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کاتب در جمع خبرنگاران:

حذف جدول ۱۲ از بودجه‌های سنواتی

کد خبر: ۲۶۵۷۱۶
| |
1939 بازدید

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تصمیم اخیر کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: از سال ۹۲ جدول ۱۲ که مربوط به کمک‌های موردی به دستگاه‌ها و موسسات است، در بودجه‌های سنواتی حذف می‌شود.

به گزارش خانه ملت، غلامرضا کاتب در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۵ مردادماه) مجلس در جمع خبرنگاران، گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون برنامه و بودجه بحث اصلاح جدول ۱۲ بودجه کل کشور که به صورت یک فوریتی از سوی نمایندگان مطرح شده بود، بررسی شد.

نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جدول ۱۲ جدولی است که از سال ۱۳۸۴ شروع شد و در آن سال ذیل این جدول حدود ۲۷ دستگاه بودند که از دولت کمک می‌گرفتند، افزود: ‌آن مبلغی که در سال ۸۴ به این ۲۷ دستگاه اختصاص می‌یافت، حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان بود که این جدول در سال ۱۳۹۱ به ۱۵۷ مورد دستگاه رسید و در واقع تعداد دستگاه‌هایی که ذیل این جدول از دولت کمک می‌گرفتند، افزایش یافته و رقم آن هم به نزدیک ۸۰۵ میلیارد تومان رسیده بود.

وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس که روند سال‌های گذشته از سال ۸۴ تا ۹۱ طی شده است، را قبول نداشتند، آن را نوعی بی‌انضباطی مالی در سیستم‌های اجرایی دانستند، بنابراین تعدادی از نمایندگان پیشنهاد دادند این موضوع در قالب خرید خدمت ساماندهی شود و بر اساس پیشنهاد معاونت راهبردی و با مصوبه هیئت وزیران به دستگاه‌ها تعلق می‌گرفت.

کاتب  با بیان اینکه این جدول در کمیسیون برنامه و بودجه اصلاح شد و به این صورت درآمد که تمام این ۱۵۷ دستگاهی که از این ردیف اعتبار می‌گیرند، زیر دستگاه‌های مربوط به خود می‌روند و ردیف‌های بودجه‌ای این دستگاه‌ها در زیر مجموعه دستگاه‌های مربوطه قرار می‌گیرند افزود: این ۱۵۷ دستگاه از این طریق بودجه می‌گیرند که فقط نهادهای عمومی غیردولتی باقی می‌مانند که این نهادها هم اگر از این جدول کمک می‌گرفتند، از این پس بر اساس پیشنهاد معاونت راهبردی ریاست جمهوری و با تصویب هیئت وزیران کمک می‌گیرند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: ما در یکی از بندهای پیشنهادی کمیسیون برنامه و بودجه آوردیم که دولت مکلف می‌شود چیزی تحت عنوان جدول ۱۲ و کمک‌های موردی به موسسات و ‌نهادهای عمومی غیردولتی نیاورد که البته این موضوع به تصویب کمیسیون برنامه و بودجه رسید و اگر در صحن علنی تصویب شود، از سال ۱۳۹۲ ما جدولی تحت عنوان جدول ۱۲ و کمک‌های موردی در بودجه نخواهیم داشت و این موضوع به انضباط مالی کمک می‌کند.

کاتب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان خبر تشکیل فراکسیون اشتغال و تولید، گفت: این فراکسیون با عضویت ۱۰۶ نماینده در مجلس شورای اسلامی شکل گرفت چرا‌که ما معتقدیم راه نجات کشورمان در سایه حمایت از تولید است و تولید می‌تواند اشتغال ایجاد کند بنابراین اگر بخواهیم این مسیر را پیش برویم، باید دارای برنامه باشیم که مجلس برای این موضوع فراکسیونی را با همفکری بسیاری از کارشناسان و نمایندگان شکل داد.

کاتب افزود: هیئت رئیسه و شورای مرکزی این فراکسیون در روز گذشته شکل گرفت و به دنبال این هستیم که در بخش خصوصی‌سازی این موضوع را تقویت کرده و طرح‌ها و لوایحی را که می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند‌ و همچنین مشکلات اقتصادی مردم را برطرف سازد، تصویب کنیم.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس  با یادآوری اینکه به عنوان رئیس فراکسیون اشتغال و تولید انتخاب شده است، گفت: این فراکسیون اولین جلسات را با دستگاه‌های مرتبط و کمیته امداد که فعالیت‌های زیادی در بخش اشتغال داشته است، برگزار ‌می‌کنیم تا با یک همگرایی و ‌همفکری بتوانیم در بحث اشتغال گام‌های اساسی برداریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟