صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال تخریب دیواره سد ستارخان

سد ستارخان که بر روی رودخانه پرآب اهر واقع شده است و در حد فاصل بین اهر و ورزقان قرار دارد بر اثر زلزله اخیر دچار ترک در بدنه شده است.
کد خبر: ۲۶۵۳۸۵
| |
3794 بازدید
دیواره سد ستارخان در منطقه اهر بر اثر زلزله ترک‌خورده و خطر شکستن آن و جاری شدن سیلاب روستا های بسیاری را تهدید می‌کند.
 
به گزارش ایلنا، سد ستارخان که بر روی رودخانه پرآب اهر واقع شده است و در حد فاصل بین اهر و ورزقان قرار دارد بر اثر زلزله اخیر دچار ترک در بدنه شده است.
 
بنابراین خبر، ترک خوردگی دیواره سد مذکور جدی است و در صورت عدم اقدامات تامینی احتمال شکسته شدن سد وجود دارد.
 
به گزارش خبرنگار ایلنا پس از سد ستارخان ۲۰ روستا قرار دارد که در صورت شکست سد این روستا‌ها که از زلزله نیز آسیب دیده‌اند به طور کامل از بین خواهند رفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟