ایران هفتم شد
آمریكا و آذربایجان، قهرمان مشترك كشتی آزاد
کد خبر: ۲۶۵۰۸۵
| | 4488 بازدید
- تیم های ملی كشتی آزاد آمریكا و جمهوری آذربایجان به طور مشترك به مقام قهرمانی سی امین دوره بازی های المپیك 2012 لندن از نظر مرغوبیت مدال دست یافتند.
به گزارش ایرنا، در پایان مسابقه های كشتی آزاد بازی های المپیك لندن، تیم های آمریكا و جمهوری آذربایجان هر كدام با كسب 2 مدال طلا و یك برنز به طور مشترك در رده نخست قرار گرفتند.
تیم روسیه با كسب یك مدال طلا، یك نقره و 2 برنز در رده سوم ایستاد.
همچنین تیم های ژاپن و ازبكستان نیز هر كدام با كسب یك مدال طلا و یك برنز مشتركا به مقام چهارم رسیدند.
تیم گرجستان نیز با كسب 2 مدال نقره و 2 برنز در رده ششم قرار گرفت و تیم ایران با یك مدال نقره و 2 برنز مقام هفتم را كسب كرد.
تیم ملی كشتی آزاد ایران در بازی های المپیك 2012 لندن در وزن 74 كیلوگرم توسط 'صادق گودرزی' به مدال نقره دست یافت و 'احسان لشكری' و 'كمیل قاسمی' به ترتیب در وزن های 84 و 120 كیلوگرم به مدال برنز رسیدند.
'رضا یزدانی' در وزن 96 كیلوگرم، امروز (یكشنبه) در مرحله نیمه نهایی به خاطر مصدومیت از حریف اوكراینی خود شكست خورد و از صعود به دیدار نهایی بازماند و 'مهدی تقوی' نیز در وزن 66 كیلوگرم با قبول شكست مقابل حریفی از كوبا، از دور رقابت ها حذف شد.
پیش از این، 'حسن رحیمی' و 'مسعود اسماعیل پور' در وزن های 55 و 60 كیلوگرم از دور رقابت های كشتی آزاد بازی های المپیك لندن كنار رفته بودند.
مسابقه های كشتی آزاد بازی های المپیك 2012 لندن، كه از بعدازظهر روز جمعه با رقابت های دو وزن 55 و 74 كیلوگرم در ورزشگاه 'اكسل' شهر لندن آغاز و روز شنبه با مسابقه های سه وزن 60، 84 و 120 كیلوگرم، پیگیری شده بود، بعدازظهر امروز (یكشنبه) با رقابت های دو وزن 66 و 96 كیلوگرم به پایان رسید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


