صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکایی ها به کمک مرسی شتافتند

کد خبر: ۲۶۵۰۲۸
| |
18014 بازدید

واحد مرکزی خبر نوشت:

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا اعلام کرد این کشور و مصر تلاش می‌کنند یک طرح جدید امنیتی برای مقابله با وخامت اوضاع در شبه جزیره سینا تهیه کنند.

این روزنامه عصر روز شنبه به نقل از منابعی که نامشان فاش نشده است نوشت، وزارت دفاع آمریکا با مقامات مصری درباره تبادل اطلاعات با ارتش و پلیس مصر در سینا، گفتگو کرده است.

به نوشته این روزنامه، این اطلاعات شامل شنود مکالمات تلفن همراه و بی‌سیم فعالان و تصاویر هوایی تهیه شده توسط ماهواره ها یا هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین است. این مذاکرات در سطح مسئولان نظامی و اطلاعاتی و همچنین دولت محمد مرسی رئیس جمهور مصر صورت گرفته است.

روزنامه آمریکایی افزود هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا که هفته گذشته سفری دوره‌ای به آفریقا داشت، با هشام قندیل نخست وزیر جدید مصر تلفنی در این باره گفتگو کرده است. نیویورک تایمز تاریخ این گفتگوی تلفنی را فاش نکرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، فعالانی که حمله روز یکشنبه را در صحرای سینا صورت دادند ، مظنون به عضویت در یک گروه اسلامی تندرو مصری هستند که مصر حملات سالهای اخیر را به آن نسبت می‌دهد.

درحمله روز یکشنبه در شبه جزیره سینا نزدیک مرز فلسطین اشغالی شانزده سرباز مصری کشته شدند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات