صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حسینی :

تلفات جانی در روستاهای گلی اهر بیشتر بود

کد خبر: ۲۶۴۹۷۶
| |
2654 بازدید

 نماینده مردم میانه در مجلس با اشاره به خسارات جانی و مالی زلزله روز گذشته در استان آذربایجان شرقی،اعلام کرد: تلفات جانی زلزله در روستاهایی که خانه‌های مردم گلی و قدیمی بود، بیشتر است.

سید بهلول حسینی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به این‌که همچنان پس لرزه‌های زلزله در منطقه ادامه دارد، گفت: علی رغم این‌که کانون زلزله روز گذشته اهر و ورزقان بود اما پس لرزه‌های آن درمیانه کاملاً محسوس بود.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: پس از وقوع زلزله نیروهای امدادی در منطقه حاضر شدند و  به نجات مردم مانده در زیر آوارها، اقدام  کردند.

وی با اشاره به این که امداد رسانی حضور بیشتری از نیروها را می‌طلبد، گفت: تعداد زیادی آمبولانس نیز از تهران به مناطق زلزله زده اعزام شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس  با بیان این‌که بیشتر خانه‌‌های روستایی منطقه اهر ورزقان و هریس آسیب دیده‌اند، افزود: خانه‌های روستایی و گلی به دلیل نداشتن مقاومت لازم در برابر زلزله روز گذشته خراب و ساکنان آن آواره خیابان‌ها شدند.

حسینی گفت: زلزله در شهرها به دلیل مقاوم بودن ساختمان ها و رعایت مسائل فنی و مهندسی در شهرسازی، نتوانسته آسیب بسیاری وارد کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس نهم اظهار داشت: بیشتر تلفات جانی در مناطق روستایی و بخش‌هایی که دارای ساختمان‌های فرسوده وقدیمی بوده رخ داده است.

نماینده مردم میانه در مجلس با بیان این‌که زلزله روز گذشته حتی به ساختمان‌های شهر تبریز نیز آسیب وارد  کرده است، گفت: مردم تبریز نیز از وحشت زلزله‌، روز گذشته در خیابان‌ها به سر بردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار