جوان ترکیه ای راه بر خودرو کلینتون بست

کد خبر: ۲۶۴۹۱۵
| |
13803 بازدید
یک جوان ترکیه ای به خاطر اعتراض به عکس جنجالی تماس تلفنی اوباما با اردوغان با یک جلد قرآن سر راه خودرو حامل وزیر امور خارجه آمریکا سبز شد.

 به گزارش کردپرس به نقل از  خبرگزاری دوغان زمانی که هیلاری کلینتون و زیر امور خارجه آمریکا از  ساختمان دفتر نخست وزیر ترکیه در استانبول جدا شده و رهسپار دیدار با رییس جمهور این کشور شد، یک جوان ترکیه ای به نام عبدالرحمان کسکین در حالی که یک جلد قرآن و یک نوشته در دست داشت، را ه بر خودرو حامل کلینتون بسته و با صدای بلند اقدام به شعار دادن علیه آمریکا کرد.

کسکین پارچه نوشنه ای با این متن در دست داشت:" اقدام من واکنش ملت نجیب ترکیه به رفتار توهین آمیز جناب اوباما و عکس کتک به دست اوست. به نمایندگی از همه میهن پرستان، عبدالرحمان کسکین."

محافظین خودرو حامل کلینتون که غافلگیر شده و انتظار چنین اقدامی را نداشتند، فرد مزبور را دستگیر کرده و او را به نیروهای ویژه پلیس تحویل دادند.

گفتنی است طی روزهای اخیر انتشار عکسی از اوباما که در حال مکالمه تلفنی با اردوغان یک چوب بیسبال در دست دارد، بسیاری از ترکیه ای ها را آزرده خاطر کرده و این اقدام را توهین آشکار به دولت و ملت ترکیه دانستند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی