صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مسعود میرکاظمی:

تغییر قانون انتخابات را خبرنگاران پر رنگ می کنند

کد خبر: ۲۶۴۸۹۵
| |
2148 بازدید

مسعود میر کاظمی وزیر بازرگانی کابینه نهم و وزیر اسبق نفت در کابینه دهم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، با اشاره به مباحث مربوط به تغییر قانون انتخابات گفت: تغییر قانون انتخابات باید به صورت دقیق کارشناسی شود که این مساله زمان زیادی می برد و بعد از کار دقیق کارشناسی در صحن مجلس مطرح شود تا به جمع بندی برسیم.

رییس کمیسیون انر‍‍‍ژی مجلس شورای اسلامی افزود: من درباره تغییر قانون انتخابات در مجلس چیزی نشنیده ام و شما (خبرنگاران) این موضوع را پر رنگ می کنید ؛ در مجلس خبری نیست و انگار شما خیلی بدتان نمی آید این مساله  پر رنگ شود .

وی ادامه داد: در مجلس جو تغییر قانون انتخابات وجود ندارد و صحبتی هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام نشده است ، البته بنده در جلسه اخیر مجمع نمایندگان تهران حضور نداشتم .

میرکاظمی در ادامه به نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت:‌اجرای هدفمندی یارانه ها در مدیریت مصرف خیلی خوب بود ، اما باید تمام محورهای طرح تحول اقتصادی انجام شود ، مثل مدیریت ارز ، مدیریت بر بانکها و همچنین توجه به بهره وری که بسیار دارای اهمیت است .

وی افزود: در هدفمندی یارانه ها باید با افزایش بهره وری ، قیمت تمام شده را کاهش می دادیم و شرایط را به شکل رقابت پذیر حفظ می کردیم و اگر این مجموعه عوامل همه اجرایی شود ، قانون هدفمندی از تمام جهات اثراث مثبتی را داشت.

میرکاظمی در خاتمه گفت: قانون به دولت اجازه داده است که طی 5 سال قانون هدفمندی را اجرایی کند ،  ولی مجلس می گوید در هدفمندی یارانه ها باید بتوان ما بقی عوامل طرح تحول اقتصادی را نیز اجرا نمود.

لازم به ذکر است که روز سه شنبه،24 مرداد ماه کارشناسان مجمع تشخیص مصلحت نظام در کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی حضور پیدا می کنند تا نخستین مباحث درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری انجام شود. جلسه روز سه شنبه کمیسیون شوراها نشان می دهد که بحث درباره اصلاح قانون انتخابات جدی است و اینگونه نیست که مباحثی گذرا در این مورد انجام شده و سپس به فراموشی سپرده شود. محور اصلاح قانون انتخابات هم بر تغییر مجری انتخابات قرار دارد. در حال حاضر دولت و در راس آن وزارت کشور مجری انتخابات است و مصادف با هر انتخاباتی، ستاد برگزاری انتخابات در وزارت کشور تشکیل شده و معمولا معاون سیاسی وزیر کشور هم به‌عنوان رئیس ستاد انتخابات تعیین می شود.لیکن جمعی از نمایندگان مجلس تصمیم گرفته اند وظیفه و مسئولیت اجرای انتخابات را از انحصار دولت خارج کرده و به تیمی فرا دولتی واگذار کنند. چنین طرحی با مخالفت دولت مواجه شده است اما سایر نهادها و مراکز رسمی کشور با آن مخالفتی نکرده اند و نایب رئیس مجلس هم گفته است در قانون اساسی بندی مبنی بر اینکه دولت مجری انتخابات است، وجود ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟