صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قربانی

نقش پرستاران در حوزه سلامت فراموش نشود

کد خبر: ۲۶۴۸۵۹
| |
2349 بازدید

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت٬ درمان و آموزش‌‌پزشکی تأکید کرد و گفت: نقش پرستاری در حوزه بهداشت و سلامت کشور واضح و مبرهن است، از این‌رو خدمات پرستاری پایه حوزه پزشکی را تشکیل می‌دهد.

محمدحسین قربانی در گفت‌وگو با خانه ملت٬ با بیان اینکه نقش و جایگاه پرستاری در حوزه بهداشت و سلامت کشور واضح و مبرهن است، گفت: به طور حتم خدمات پرستاری جزو پایه حوزه پزشکی را تشکیل می‌دهد.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه پرستاران‌ هم‌اکنون به‌علت سختی کار با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند، یاد‌آور شد: طرح‌های مانند حل کمبود نیروی انسانی، قانون ارتقاء بهره‌وری بالینی، کاهش ساعت کاری و پرداخت اضافه کار از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته برای افزایش انگیزه پرستاران و افزایش درآمد پرستاری به شمار می‌رود که متأسفانه هنوز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان در چند سال اخیر برای حمایت از جامعه پرستاری، اقدامات و تلاش‌های زیادی را مانند تصویب قانون افزایش بهره‌‌وری پرسنل بالینی نظام سلامت به‌ویژه پرستاران انجام داده، اما متأسفانه این قانون از سوی مسئولان اجرایی جدی گرفته نشد.

این نماینده مجلس نهم، با اشاره به مشکل پرستاران پیرامون موضوع بازنشستگی، اعلام کرد: پرستاران با ۲۵ سال سابقه به علت اینکه نمی‌توانند پاداش سنوات کار خود را بگیرند بازنشسته نمی‌شوند و این مسأله موجب شده که برخی از این پرستاران با بیماری‌های جسمی شدید روبه‌رو باشند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت٬ درمان و آموزش‌‌پزشکی تأکید کرد و افزود: در اوایل سال ۹۱ مسئولان این وزارتخانه قول اجرای این قانون در فروردین‌ماه را دادند اما هم‌اکنون شاهد هستیم بعد از گذشت سه ماه از سال جدید هنوز این قانون به مرحله اجرا نرسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار