صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سردار اسدي: تفكر بسيجي؛ سرمايه ملي

کد خبر: ۲۶۴۷۹
| |
2160 بازدید

سردار اسدي فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران در همايش سپيدپوشان خاكي كه به همت بسيج جامعه پزشكي در دانشكده توانبخشي و بهزيستي دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار شد، گفت: تفكر بسيجي يك سرمايه ملي است و بايد از آن به خوبي پاسداري كرد و به نسل جديد انتقال داد.

به گزارش ايسنا، سردار اسدي كه در جمع پيش‌كسوتان دفاع مقدس سخن مي‌گفت، اظهار داشت: راه بسيج از سرزمين سرخ كربلا گذر كرده و به سمت ديار سبز مهدويت در حركت است.

وي بسيج را پرنده‌اي زيبا خواند كه با دو بال سرخ و سبز مافوق درك و فهم استكبار جهاني در حال پرواز است و با پوشش زره ولايت از هرگونه خطري در امان است.

سردار اسدي با اشاره به اين‌كه اگر امام سجاد (ع) و حضرت زينب (س) خاطرات و صفحه‌هاي كربلا را بازگو نمي‌كردند، امروز از كربلا نامي بيش باقي نبود، گفت: يادگاران هشت سال دفاع‌ مقدس، بايد با تبيين واقعيات و خاطرات آن دوران فرهنگ شهدا را به آيندگان منتقل كنند.

وي بيان خاطرات كربلا توسط امام سجاد (ع) و حضرت زينب كبري (س) را كاري بسيجي خواند و گفت: اگر خاطرات كربلا نبود، ما امروز حيات نداشتيم و ما هر چه داريم از كربلاست.

سردار اسدي خاطرات را همان تاريخ خواند و گفت: عصاره همه بدي‌ها و خوبي‌ها در كربلا جمع شده و دوران دفاع مقدس ما نيز از سنخ كربلاست.

معاون فرمانده كل سپاه خاطرنشان كرد: نهضت حضرت امام خميني (ره) انقلاب بزرگ را رقم زد كه راه رسيدن به هدف نهايي اين نهضت هم بسيج است.

سردار اسدي با اشاره به اينكه امروز در برخي از محافل دانشگاهي پرسش‌هايي درباره جنگ تحميلي مطرح مي‌شود كه از روي غرض و هدفي جز محكوميت شهدا و ايثارگران ندارد، گفت: چرا براي نسل جوان تبيين نمي‌كنيم كه هدف دشمن از حمله به ايران چه بود و آيا ما راهي جز دفاع از وطن داشتيم؟

معاون فرمانده كل سپاه به دشمني استكبار جهاني با ملت و انقلاب ايران اشاره كرد و افزود: آيا جوانان و هر يك از ما پرسيده‌ايم آمريكا كه يك جغرافياي مشخص در آن سوي كره‌ خاكي دارد، در منطقه خاورميانه چه مي‌كند و آيا حضور آمريكا در كشورهاي همسايه ايران بي‌معنا نيست؟

وي افزود: درست است كه تسلط بر انرژي فسيلي كه سهم عمده آن در خاورميانه است، از اهداف مهم استكبار جهاني است، اما مهمتر از آن، جلوگيري از رشد انقلاب اسلامي است.

سردار اسدي گفت: استكبار، رشد اسلام ناب محمدي را در جهان برنمي‌تابد و ناگزير است در برابر ما ايستادگي كند چون خوب مي‌داند اگر نداي اسلام ناب در جهان طنين‌انداز شود، همين هيمنه پوشالي باقي مانده از او نيز در هم شكسته خواهد شد.

وي افزود: هنگامي كه دشمن، قصد نابودي موجوديت ما را كرده، بايد چه كنيم؟ در اين وضعيت، مرگ با عزت بهتر از زندگي با ذلت نيست؟ پس بايد محاسبه كرد و ديد اگر هزينه نجنگيدن بيشتر از جنگيدن باشد، عاقلانه است كه ما جانانه از كشورمان دفاع كنيم، همان‌گونه كه شهدا هرگز تسليم استكبار جهاني نشدند.

سردار اسدي با اشاره به حركت امام حسين (ع) در روز عاشورا كه تسليم يزيديان زمان خود نشد، گفت: اما حسين (ع) با صداي بلند به تاريخ بشريت «هيهات من‌الذله» گفت.

وي گفت: اگر گوشه‌اي از قهرماني‌هاي اين بسيجيان را در دفاع مقدس براي جوانان امروز تبيين كنيم، اين كشور بيمه خواهد شد.

گفتني است، سردار اسدي در پايان سخنانش، خاطره‌اي زيبا از شيرعلي سلطاني، از شهداي دوران دفاع مقدس براي حاضران بيان كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟