صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نتيجه غارت موزه‌هاي عراق

كردستان مال اسرائيل است

رسانه‌هاي اسرائيلي با اشاره به اسناد موجود (و احتمالا موهوم) مدعي هستند كه پيشينيان يهود در پنج قرن گذشته، موجب آباداني مناطقي از آسيا شده و اين مناطق هم اكنون در حوزه كردستان است و بايد مالكيت آن به مالكان اصلي، يعني نوادگان آنها كه هم اكنون در اسرائيل هستند، بازگردانده شود.
کد خبر: ۲۶۴۶۰
| |
23652 بازدید

سرويس بين‌الملل «تابناك» ـ رسانه‌هاي مكتوب اسرائيل از مالكيت اسرائيل بر كردستان، مطالبي را منتشر و استناد خود به اين سخنان را اسناد موجود در مراكز اسناد مالكيت تل آويو عنوان كرده‌اند.

اين رسانه‌ها مانند «هاآرتص» و «معاريو» با اشاره به اسناد موجود (و احتمالا موهوم) مدعي هستند كه پيشينيان يهود در پنج قرن گذشته، موجب آباداني مناطقي از آسيا شده و اين مناطق هم‌اكنون در حوزه كردستان است و بايد مالكيت آن به مالكان اصلي، يعني نوادگان آنها كه هم‌اكنون در اسرائيل هستند، بازگردانده شود.

اين كار اسرائيل، در حالي است كه در دهه‌هاي گذشته، صدور اسناد جعلي موجب شده بود كه بخشي از خاك كشورهاي اسلامي مورد ادعاي صهيونيست‌ها قرار بگيرد و اكنون كه به لطف اشغال عراق و غارت اسناد و آثار موزه‌هاي عراق، اسناد بسيار مهمي در اختيار صهيونيست‌ها قرار گرفته، مدعي مالكيت بر خاك كردستان شده و بر اين باورند كه بخشي از شمال عراق، غرب ايران، جنوب تركيه و بخشي از خاك سوريه كه در قلمرو كردستان است، مال اسرائيل است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Bosnia and Herzegovina
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
خب بیان بگیرن ! پس چرا نمی آن ؟!!
نمی آن چون میدونن احتمالا قبرستون های کردستان مال اوناست با اجساد این نوادگان جدید !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
اين افكار ابلهانه شايد براي قانع كردن كساني كه ميهن خود را به بها و بهانه اي به حراج ميگذارند معنا داشته باشه و الا مردم غيور كردستان يا هيچ انسان غيرتمندي براي چنين حرفهاي پوچي شاني قائل نيست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
به راستی امام(ره) همه ی این مطالب را پیش بینی کرده بودند که فرمودند: اسرائیل غده سرطانی است. و حالا این غده میخواهد به همه جا سرایت کند. اگر امام از نابودی اسرائیل صحبت نمیکردند، الان اسرائیلی ها آدم می خوردند!!
ناشناس
|
Canada
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
آره جون عمشون!!! پس بیان بگیرن اگه راست میگن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
زهي خيال باطل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
سلام همیشه برام سوال بود چرا عتیقه ها به اسرائیل قاچاق میشه مگه به چه درد اونها میخوره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
عجب بدبختی داریم از دست اینا. فردا پا میشن میگن ایران هم برای اسرائیله. بابا این اسرائیل اندازه ی نخوده. خدا وکیلی رو رو برم. سنگ پای قزوینو سفید کرده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
اگر قرار باشد به مستندات تاریخی استناد کنیم الان باید همه دنیا را به استثناقاره آمريكا بین ایران وایتالیا تقسیم کنیم.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
اسرائیل در گرداب هلاکت هضيان می گوید.اگه بتونند از دست حزب الله و فلسطینیان یک شب راحت و بدون دقدقه داشته باشند کردستان را هم میگیرند
زنده باد کردستان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۳
اخه اگر به مگس هم رو بدی باند فرودگاه میخواد برای نشستن. اینا هم دیدن هر کار میکنن کسی چیزی نمیگه پررو شدن .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟