صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه یکسان دولت به استقلال و پرسپولیس

کد خبر: ۲۶۴۵۲۳
| |
4172 بازدید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد دولت به دو باشگاه پرطرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال نگاهی یکسان و توجهی ویژه دارد.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان ضمن بیان مطلب فوق گفت: دولت به دو باشگاه پرطرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال توجه ویژه و نگاه یکسانی دارد و همواره مشکلات این دو باشگاه بزرگ را برطرف کرده است.

وی اضافه کرد: دسترسی به رئیس جمهور محترم به واسطه همکاری با دولت برای بنده مقدورتر است و خوشحالم که علی فتح‌الله‌زاده  با رئیس جمهور دیدار داشته و توانسته مشکلات باشگاه خود را با آقای احمدی‌نژاد در میان بگذارد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا شما امکان ملاقات فتح‌الله‌زاده با رئیس جمهور را فراهم کرده‌اید، تاکید کرد: بنده اگر هم بستر چنین ملاقاتی را فراهم کرده باشم خوشحالم و امیدوارم نیازهای این دو باشگاه در زمینه برخی مسائل با این ملاقات‌ها برطرف شود.

رویانیان در پایان گفت: امیدوارم مسئولان ذیربط از جمله بانک مرکزی و وزارت ورزش و جوانان در پرداخت اعتبارات این دو باشگاه، تامین بودجه و ارائه تسهیلات، همکاری لازم را داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار