صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده سمنان:

جرم سوریه ایستادن در برابر اسرائیل است

کد خبر: ۲۶۴۲۱۶
| |
1990 بازدید

علیرضا خسروی جرم سوریه را ایستادگی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی در اراضی اشغالی به عنوان خط مقدم مقاومت دانست و گفت: حمایت تمام قد از مقاومت در جنگ 33 روزه، حمایت از مسلمانان فلسطینی در جنگ 22 روزه غزه از دیگر جرایم سوریه است.

نماینده مردم سمنان و مهدیشهر با اشاره به مشكلات مسلمانان در كشورهایی چون سوریه و میانمار٬ شرایط حاكم بر دنیا را بسیار سخت و پیچیده خواند و گفت: عامل این جنایات همان كسانی هستند كه می‏‌خواهند برای كسانی كه تنها حرف از تمدن می‏زنند فرش قرمز پهن كنند.

وی افزود: چهارمین جرم سوریه همراهی با ایران اسلامی در سه دهه اخیر است كه باعث شده تا امروز آمریكا، رژيم صهيونيستي و انگلیس به همراه دولت‌هایی نظیر تركیه، قطر و عربستان در مسایل این كشور دخالت آشكار نمایند.

خسروی خاطرنشان کرد: این كشورها برای جبران شكست‌های قبلی خود امروز از تروریست‌ها در سوریه حمایت می كنند.

وی وضعیت مسلمانان در میانمار را نیز اسفبار خواند و افزود: كشتار مسلمانان در میانمار در حالی انجام می شود كه مدعیان دموكراسی و حقوق بشر سكوت كرده و مشخص نیست كجا هستند.

نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: از 687 هزار نفر جمعیت میانمار تنها چهار درصد آنها را مسلمانان تشكیل می دهند كه از ابتدایی ترین حقوق انسانی محروم هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟