ضرورت حمایت دولت از ترویج کتابخوانی
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دولت باید در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و فراهم نمودن نیاز مردم به کتاب، حمایتهای ویژه ای صورت دهد.
نصرالله پژمان فر در گفتوگو با خانه ملت، درباره ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه گفت: کتاب و کتابخوانی یکی از نیازهای ضروری و اساسی انسان است؛ در حقیقت همانطور که جسم انسان به کالاهایی ضروری برای رشد و بقا نیازمند است، روح انسان هم برای پالایش و رشد معنوی به تغذیهای مانند کتاب احتیاج دارد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت فراهم کردن کتاب های متنوع برای علاقهمندان به مطالعه عنوان کرد: متولی فراهم نمودن این نیاز ضروری برای کتابخوانان، دولت و حکومت است، این نهاد باید در راستای فراهم نمودن این نیاز حمایتهای ویژهای را صورت دهد.
وی با اشاره به اینکه اقداماتی در این زمینه در دست اجراست تصریح کرد: در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی اقداماتی در دست اجرا است، که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی آن بوده و امید است بتواند با پوششی گسترده این نیاز را برای مخاطبان فراهم کند.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی درباره مشکلات موجود در عرصه کتابخوانی عنوان کرد: مشکلاتی در زمینه کتاب و کتابخوانی بر سر راه نویسندگان موجود است؛ در حقیقت حمایتی از نویسندگان برای عرضه کتابهایشان در کتاب خانهها صورت نمیگیرد.
وی در این خصوص افزود: با توجه به آسیبی که برخی کتابها می توانند برای اقشار مختلف جامعه ایجاد کنند، نبود ممیزی در زمینه نشر و توزیع کتابها می تواند یکی دیگر از موانع و مشکلات جدی در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: تمامی نهادهای مربوط در زمینه توسعه کتابخوانی در میان مردم، موظف هستند به گسترش و توسعه زیر ساختها کمک کنند تا به فضایی برای رشد معنوی تمامی انسانها نزدیک شویم.


