صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت سياسي! دانشجويان در مازندران

متأسفانه، برخي محافل در آستانه 16 آذر سعي در متشنج نمودن دانشگاه‌ها و سوءاستفاده از دانشجويان براي رسيدن به اهداف خود را دارند.
کد خبر: ۲۶۳۷
| |
4401 بازدید

ستاد اجرايي امر به معروف و نهي از منكر شهرستان بابلسر 5 دانشجوي پسر و يك دانشجوي دختر را در خانه‌اي با وضعيت نامناسب و بسيار زننده دستگير كرد.

به نوشته جمهوري، معاون دانشجويي اين دانشگاه با هشدار به خانواده‌ها با اشاره به برخي مطالب سايت‌هاي بيگانه در سياسي نشان دادن اين بازداشت به دليل فعاليت‌هاي سياسي تعدادي از متهمان در گذشته افزود: اجراي قانون براي همه يكسان است و فعاليت سياسي توجيه كننده اقدامات مغاير اخلاقي و منكراتي نيست.

رئيس ستاد امر به معروف و نهي از منكر بابلسر نيز گفت: علت دستگيري اين دانشجويان، مسائل اخلاقي بود.

وي طرح موضوعاتي چون فعاليت‌هاي سياسي اين دانشجويان كه علت دستگيري آنان بوده را كذب محض دانسته و گفت: متأسفانه، برخي محافل در آستانه 16 آذر سعي در متشنج نمودن دانشگاه‌ها و سوءاستفاده از دانشجويان براي رسيدن به اهداف خود را دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟