صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقوع فاجعه در پي اعلام نتايج كنكور

کد خبر: ۲۶۳۳۴۳
| |
43222 بازدید

هزاران دانشجوي سريلانكايي كه براي آينده خود برنامه‌ريزي كرده بودند و آرزو داشتند كه با پذيرش در دانشگاه به روياي خود جامه عمل بپوشانند، اكنون تمام آرزوهاي خود را نقش بر آب مي‌بينند.

به گزارش ايسنا، به نقل از يونيور سنتر، مشكل فاجعه‌بار در محاسبه نمرات كنكور دانشجويان در اين كشور سبب شده است سرنوشت 10 هزار دانشجو سريلانكايي كه در كنكور امسال خود شركت كرده بودند، در هاله‌اي از ابهام قرار گيرد.

هزاران دانشجو سريلانكايي به همراه والدين و ديگر اقشار مردم در اعتراض به اين اتفاقات صورت گرفته دست به تظاهرات زدند. اين دانشجويان، بعد از اينكه دادگاه عالي اين كشور بعد از اتفاقات و اشتباهات صورت گرفته دستور به تجديدنظر و بررسي نمرات داده بود، در جلوي دانشگاه‌هاي اين كشور دست به تظاهرات زدند.

نمرات دانشگاهي و اكثر امتحانات داخلي سريلانكا بر مبناي رده‌بندي است (Z Score) و هيچ نمره خامي ندارد و نمره دانشجويان شامل يك رتبه است كه جايگاه آنان را در مقايسه با ديگر افراد مشخص مي‌كند، اين در حالي است كه فقط چند ساعت پس از اعلام نتايج در اين كشور، موج اعتراضات گسترده در اقصي نقاط اين كشور، جنوب شرقي آسيا فراگير شد.

گفتني است، با اتفاقات صورت گرفته، دادگاه عالي اين كشور به دانشگاه‌هاي اين كشور ابلاغ كرد: روش امتيازدهي و رتبه‌بندي دانشجويان در اين كشور پيچيده است و از دانشگاه‌ها خواست از روش‌هاي نمره‌دهي ديگر براي گزينش دانشجويان استفاده كنند.

قرار است وزارت آموزش اين كشور بعد از بررسي شرايط موجود درباره اين كنكور پر حرف و حديث دراين كشور تصميم‌گيري كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟