صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

2 درصد افراد جامعه دچار روانپریشی هستند

کد خبر: ۲۶۳۱۶۸
| |
2239 بازدید
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی گفت: 20 درصد مردم جامعه به نوعی از یک نابسامانی‌ روانی خفیف تا شدید رنج می‌برند. 2 درصد آنها به روان‌پریشی یعنی قطع ارتباط با واقعیت مبتلا هستند و متأسفانه مراجعه دیر هنگام آنها به روانپزشک موجب مزمن شدن بیماری آنها می‌شود.

فرید فدایی در گفت‌وگو با فارس، در توضیح مشکلات و بیماری‌های اعصاب و روان در کشور اظهار داشت: بر اساس آمارها تقریباً نزدیک به 20 درصد مردم جامعه به نوعی از نابسامانی‌های روانی رنج می‌برند.
 
وی افزود: اکثر این نابسامانی‌های روانی جنبه خفیف دارد که به صورت حالت‌های افسردگی خود را نشان می‌دهد. البته برخی نیز نابسامانی‌های روانی متوسط دارند و در نهایت افسردگی‌های شدید مانند بیماری‌های روان‌تنی نیز وجود دارد.
 
عضو هیئت مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران ادامه داد: نزدیک به 2 درصد مردم جامعه نیز مبتلا به روان‌پریشی هستند، یعنی قطع ارتباط با واقعیت که از نشانه‌های آن شامل وجود توهم و هذیان است که این بیماران دست کم در دوره‌ای از بیماری خود احتیاج به بستری در بیمارستان نیز پیدا می‌کنند.
 
فدایی خاطرنشان کرد: مشاهده شده است که اگر این بیماران هر چه سریعتر شناخته شوند و تحت درمان قرار گیرند امکان بهبود کامل بسیار است ولی متاسفانه ما می‌بینیم که خانواده‌ها بیمار را حداقل بعد از 2 سال از شروع بیماری برای درمان می‌آورند و این باعث می‌شود که تعدادی از بیماران از درمان مناسب محروم شوند و بیماری به سمت مزمن شدن پیش رود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟