جاسوس اسرائیل اعدام شد
کد خبر: ۲۶۲۹۸
| | 28756 بازدید
مديركل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات از اجراي حكم اعدام علي اشتري كه تير ماه سال جاري به اعدام محكوم شده بود، در سحرگاه دوشنبه 27 آبان خبر داد.
به گزارش فارس، مديركل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، صبح امروز در نشست خبري، خبر اجراي حكم اعدام علي اشتري را كه به عنوان محارب شناخته شده بود، اعلام كرد.
گفتني است، در سال 85 اشتري به اتهام جاسوسي براي سرويس اطلاعاتي رژيم اسرائیل به دست وزارت اطلاعات دستگير شده بود و در آخرين نشست دادگاه خود كه تير ماه سال جاري با حضور خبرنگاران انجام شد، اعترافاتي را درباره نحوه جاسوسي خود از طريق محصولات مخابراتي، حفاظتي و امنيتي اعلام كرده بود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
چه عجب با رأفت برخورد نكرديد
خدا وند یار و یاور سربازان گمنام این مملکت باشد
کسی چه می داند-در طول سالهایی که غرق در توسعه و سازندگی و استفاده از فن آوری و تکنولوژی غرب شده بودیم چندین مورد دیگر از خیانت و وطن فروشی -خواسته یا ناخواسته- اتفاق نیافتاده باشد؟
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




