دولت و مجلس آماده برای عبور از تحریم ها
محمد حسین فرهنگی اظهار داشت: ما درتجربه ۸ سال دفاع مقدس هم شاهد بودیم زمانی که مردم وارد صحنه جنگ شدند معادلات به نفع کشور تغییر کرد.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم تبریز، آذرشهر، اسکو در مجلس شورای اسلامی درادامه افزود: اقتصاد هم از الگوی ۸ سال دفاع مقدس تبعیت می کند و اگر ما بخش خصوصی را به رسمیت بشناسیم و به آنچه که درقانون برنامه و اصل ۴۴ آمده عمل شود شاهد پویایی اقتصاد خواهیم بود.
وی درادامه تاکید کرد: با توزیع سنگرهای اقتصادی بین مردم و با همکاری مردم می توان راهکارهای مشخصی برای مسایل مهم ارایه کرد.
فرهنگی درباره عملکرد دولت درحوزه عمومی کردن اقتصاد گفت: ما نگاهمان به آینده است و اینکه برای آینده چه کنیم اما باید گفت کارهایی که درگذشته انجام شده کافی نبوده وباید بیشتر تلاش شود.
این عضو کمیسیون عمران مجلس از آمادگی و هماهنگی بیش از پیش دولت و مجلس برای مقابله با تحریم ها خبر دادو گفت:استکبار با اعمال تحریم ها به دنبال به بن بست کشاندن ملت ایران از مسیر حرکت شکوهمند انقلاب اسلامی و نیز مایوس کردن ملت ها با القای این تفکر است که کشورها چاره ای جز تبعیت از سیاست های استکباری آمریکا ندارند و هر کشوری که همچون ایران بخواهد مستقل باشد، با این تحریم ها و فشارها مواجه خواهد بود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی درادامه اظهار داشت: تحریم ایران، بیش از هر چیز آثار زیانبار درازمدتی برای کشورهای اروپایی و آمریکا به همراه داشته است و هزینه این تحریم ها برای کشورهای تحریم کننده بیشتر خواهد بود.


