صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصاویر: یادی از یادرفتگان

اگر سری به گورستان‌های شهرمان بزنیم، معمولاً بخش‌های سرسبز‌تر به لطف کاشت نهال در چندین سال پیش از این، بر سر مزار رفتگان و‌ گاه مخروبه‌تر به دلیل رسیدگی نامناسب بازماندگان و متولیان به بخش‌های قدیمی‌تر قبرستان، به متوفیانی اختصاص دارد که سال‌هاست اسیر خاک شده‌اند و از جسمشان جز خاک و از روحشان غیر از یاد، چیزی باقی نمانده است.
کد خبر: ۲۶۲۵۵۱
| |
16077 بازدید
اگر سری به گورستان‌های شهرمان بزنیم، معمولاً بخش‌های سرسبز‌تر به لطف کاشت نهال در چندین سال پیش از این، بر سر مزار رفتگان و‌ گاه مخروبه‌تر به دلیل رسیدگی نامناسب بازماندگان و متولیان به بخش‌های قدیمی‌تر قبرستان، به متوفیانی اختصاص دارد که سال‌هاست اسیر خاک شده‌اند و از جسمشان جز خاک و از روحشان غیر از یاد، چیزی باقی نمانده است. از ظاهر سنگ مزار ـ هرچند مشخصات روی آن هم ناخوانا باشد ـ می‌توان به قدمتش پی برد و اگر متوفی خوش‌شانس بوده باشد، به لطف وارثان معتقد و با مرام و البته در دسترسشان دارای سنگی شایسته‌تر شده و در غیر این صورت، ظاهر سنگ به بی‌وارثی یا بد وارثی متوفی اذعان می‌نماید.

در این روزهای مقدس، بد نیست اگر برای زیارت اهل قبورمان به مزارشان راهی می‌شویم، وقتی هم برای زیارت در خاک خفتگان دهه‌های قبل بگذاریم و با نثار فاتحه و طلب غفران برای آنان که بر هر دلیلی فرصت بودن در این روز‌ها را بنا بر قضا و قدر الهی از دست داده‌اند و متأسفانه حتی نشانی از آن‌ها در سنگ یادبودشان هم نمانده، دعا کنیم که خداوند عاقبت همهٔ بندگانش را به نگاه پر برکتش ختم به خیر فرماید.
                                                برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید.  

عکس: علی علیزاده
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟