صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسئولان پرسپوليس به کميته استيناف رفتند

کد خبر: ۲۶۱۹۶۴
| |
3475 بازدید

مسئولين حقوقي و انضباطي باشگاه پرسپوليس شب گذشته به ديدار اعضاي کميته استيناف فدراسيون فوتبال رفتند.

به گزارش افکارنیوز ،مسئولان باشگاه پرسپوليس در تلاش هستند تا به هر طريقي که شده دومين جلسه محروميت هواداران اين تيم بخشيده شود. از همين رو شب گذشته اعضاي کميته حقوقي و انضباطي باشگاه پرسپوليس به کميته استيناف رفتند و با اعضاي اين کميته در جلسه‌اي شرکت کردند.

گفتني است همچنين اين اعضا پيشنهادهايي مانند شماره گذاري صندلي‌ها نيز به مسئولان سازمان ليگ و فدراسيون داده‌اند که پاسخي در اين‌باره دريافت نکرده‌اند.

با توجه به جلسه شب گذشته احتمال بخشش هواداران پرسپوليس در بازي آينده وجود دارد.

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس به دليل فحاشي به داور در بازي با داماش در فصل گذشته دو جلسه از همراهي تيم خود در بازي خانگي محروم هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟