صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيگيری موضوع دستمزدها در مجلس

بيش از 80 درصد قراردادهاي كار كشور موقتي و خارج از ضوابط قانون كار است. آمار كارگران قراردادي و پيماني كشور رو به گسترش است و روزانه بر تعداد كارگران پيماني و قرارداد موقت افزوده مي شود.
کد خبر: ۲۶۱۹۵۰
| |
2047 بازدید

فتح الله بیات ـ رييس اتحاديه كارگران قراردادي و پيماني كشور ـ با بيان اين مطلب به خبرنگار تعاون و اشتغال ايسنا، گفت: متاسفانه به دليل تعطيلي كارخانجات، تعديل نيروهاي انساني و اخراج كارگران، جذب نيروهاي جديد عملا صورت نمي گيرد و بيش از 80 درصد قراردادهاي كاري هم كه به امضا مي رسد موقتي بوده و خارج از ضوابط قانون كار است.

به گفته وي آمار كارگران قراردادي و پيماني كشور رو به گسترش است و روزانه بر تعداد كارگران پيماني و قرارداد موقت افزوده مي شود.

وي با بيان اينكه بسياري از نيروهاي كار جوان كشور هم اكنون در قالب قراردادهاي کوتاه مدت سه ماه، شش ماهه و يا سفيد امضا مشغول به کار هستند، افزود: این مساله چالشهای فراوانی را به وجود آورده و نيروي كار را با احساس نبود امنيت شغلي، ياس و نا اميدي و ناتواني در برنامه‌ريزي براي آينده مواجه كرده است.

بيات تصريح كرد: در تمام شرکتهاي پيمانکاري، کارگران به صورت قراردادي و پيماني حضور دارند در حالي كه تنها 15 درصد کارگران کشور استخدام هستند.

رييس اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني کشور در عين حال از پيگيري موضوع قراردادهاي موقت كار و دستمزد كارگران در فراكسيون كارگري مجلس خبر داد و گفت:‌ اتحاديه كارگران قراردادي و پيماني كشور از زمان تاسيس تا كنون اهتمام خود را براي ساماندهي قراردادهاي موقت كار و اصلاح تبصره دو ماده 7 قانون كار به كار گرفته و تا تحقق كامل اين هدف و رسيدن به نتيجه مطلوب، خود را متعهد مي داند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟