صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گران‌قیمت‌ترین بازیکن فرانسه در المپیک

کد خبر: ۲۶۱۸۰۱
| |
2739 بازدید
یک روزنامه ورزشی چاپ پاریس ستاره تیم سان آنتونیو اسپرز از لیگNBA را گران‌قیمت‌ترین عضو تیم ملی بسکتبال فرانسه در المپیک لندن معرفی کرد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه ورزشی اکیپ در گزارشی که روز دوشنبه ‌(امروز) منتشر کرد از «تونی پارکر» گارد دو سال گذشته تیم آمریکایی به عنوان ملی‌پوشی که بالاترین سطح دستمزد را در بین بازیکنان تیم کشورش دارد، نام برد.

براساس این گزارش پارکر سالیانه 13.1 میلیون دلار درآمد سالیانه دارد. رقمی که هیچیک از اعضای تیم فرانسه صاحب چنین دستمزدی در خلال یک سال کاری نیستند.

وی که در بروژ بلژیک بدنیا آمده هم اکنون کلیدی‌‌ترین بازیکن تیم اروپایی در رقابت‌های لندن 2012 است. در این پیکارها تیم کشور او با آمریکا، آرژانتین، نیجریه، تونس و لیتوانی همگروه است.

پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟