تصاویر: تهیه و توزیع آش عباسعلی کرمانشاهی
کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: آش عباسعلی کرمانشاهی از آشهای اصیل و محلی کرمانشاهی است که چندین سال است در جشنواره غذا که در ایران برگزار می شود مقام اول را به خودش اختصاص داده است که در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند.





















گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۶
انتشار یافته: ۳۱
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
ناشناس
| ۰۰:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
پاسخ ها
مهدی
| ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
ناشناس
| ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
رحیمی
| ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
درضمن من که عاشق آش ها یی مثل اوماج ، پتله ، آش رشته ، آش ترشی مادرم هستم با شتر مرغ هم عوضش نمی کنم تا برسه به مرغ
محمد از کرمانشاه
| ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







