طرح خروج کارمندان از تهران ضعف دارد
به صورت دستوری و بخشنامه ای نمی توان انتقال کارمندان به شهرستانها را انجام داد؛ خیلی افراد به علت کمبود امکانات خصوصا سرانه های عمومی مثل بهداشت و درمان و حمل و نقل این طرح را قبول ندارند.
به گزارش خانه ملت؛ حسین گروسی عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با اشاره به شکست طرح دولت برای انتقال کارمندان گفت: نمی شود افراد و کارمندان را برای خروج از تهران اجبار کرد که بروند یا بمانند ؛ باید به مرور به افراد تسهیلات داده شود و ابتدا شاهد ایجاد امکانات در شهرستانها باشیم و وقتی اینگونه شد ، خود به خود خیلی از کارمندان خودشان پیش قدم برای خروج از تهران می شوند.
نماینده مردم شهریار،قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی افزود: کسی دوست ندارد در تهران با این آلودگی ها زندگی کند؛ اگر بیمارستان ، درمانگاه ، مترو و سهولت در حمل و نقل عمومی باشد ، اکثر مردم دیگر تهران را برای ادامه زندگی و کار انتخاب نمی کنند.
وی ادامه داد: در اکثر کشورهای دنیا محل کار مردم با محل زندگی نزدیک به ۷۰ کیلومتر فاصله دارد و این فاصله با امکانات حمل و نقل عمومی تسهیل شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مترو و حمل نقل را توسعه ندهیم ، امکانات بهداشت و درمان و بیمارستانی را در شهرستانها نداشته باشیم و تمام امکانات را متمرکز کنیم در شهر تهران ، بعد بگویم مردم برای کار به شهرستان ها بروند!معلوم است که چنین درخواستی محکوم به شکست است.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید ابتدا جاذبه را ایجاد کنیم و توزیع متوازن امکانات را انجام دهیم که قطعا با این کار ها انتقال تسریع می گردد و مورد پذیرش کارمندان قرار می گیرد ؛ تا وقتی این اقدامات صورت نگیرد ، نمی توان گفت طرح خروج کارمندان از پایتخت ساختار درستی برای اجرایی شدن دارد .
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی افزود: به صورت دستوری و بخشنامه ای نمی توان انتقال کارمندان به شهرستانها را انجام داد؛ خیلی افراد به علت کمبود امکانات خصوصا سرانه های عمومی مثل بهداشت و درمان و حمل و نقل این طرح را قبول ندارند.
گروسی درخاتمه گفت:دولتمردان باید در این راستا تلاش کنند؛ باید ابتدا زیر ساختها فراهم می شود و بعد فرهنگ سازی صورت می گیرد تا این طرح موفق شود؛ این طرح ضعف دارد و باید کارشناسی شود.


