صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كشف مقادير بسياري خاويار قاچاق در مرند

کد خبر: ۲۶۱۴۰
| |
2842 بازدید
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: با تلاش پليس آگاهي شهرستان مرند مقادير بسياري خاويار قاچاق در بسته‌هاي صد گرمي كشف و ضبط شد.

به گزارش فارس از تبريز، قنبر مداحي صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: به دنبال گزارش‌هايي مبني بر حمل مقاديري كالاي قاچاق از نوع خاويار توليد كشور آذربايجان در جاده مرند ـ جلفا توسط فردي به نام «حسن ـ ن» اهل و ساكن تهران به وسيله يك دستگاه خودروي سواري پرايد، موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت.

وي اضافه كرد: نامبرده با وارد كردن اين مقدار كالاي قاچاق، قصد پخش آن در سطح شهر تهران داشت كه با هشياري مأموران مبارزه با قاچاق كالاي مرند شناسايي و پس از تعقيب و مراقبت دستگير و در بازرسي از خودروي فوق، مقدار پانصد بسته صد گرمي خاويار قاچاق كشف و ضبط شد.
مداحي تصريح كرد: ارزش ريالي كالاي مكشوفه 27 ميليون و پانصد هزار تومان بوده كه فرد دستگير شده با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد.

وي همچنين از كشف يك قبضه كلت كمري و 47 تير جنگي در اهر خبر داد و اظهار داشت: عوامل انتظامي شهرستان اهر به دنبال گزارش‌هاي مردمي مبني بر حمل و نگهداري سلاح غيرمجاز توسط شخصي به نام «هادي ـ ف» 23 ساله ساكن اهر، بلافاصله موضوع در دستور پليس قرار گرفت.

وي افزود: با انجام يكسري كارهاي پليسي و پس از هماهنگي مقام قضايي فرد مورد نظر مورد تعقيب و مراقبت قرار گرفته و در جنب اداره پست دستگير و از نامبرده يك قبضه اسلحه كمري به همراه 47 تير جنگي كشف و روانه زندان شد.

رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي شرقي ادامه داد: همچنين در يك عمليات ديگر، مأموران موفق به دستگيري فردي به نام «ميرجليل ـ ح» به اتهام حمل و نگهداري اسلحه غيرمجاز در باغش در نزديكي روستايي در جاده اهر ـ تبريز شدند.

مداحي افزود: در بازرسي از اين باغ، يك قبضه اسلحه شكاري و دو دستگاه عيب‌ياب نظامي و يك دستگاه عيب‌ياب خطوط تلفن كشف و نامبرده با تشكيل پرونده روانه زندان شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
آخه خاويار هم خوردن داره؟!!!
اين چيزها اخه! بده! كسي نبايد خوره!
بذار اون وريا (دشمنان ما) بخورن و جون بدن! ملت شريف ايران مقام بالاتر از اين حرفا دارن !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟