صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابش :

تغييرات قوانين تنها از مجلس دنبال شود

کد خبر: ۲۶۱۳۷۳
| |
2486 بازدید

يك عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس، با استناد به اصل 53 قانون اساسي در اخطاري با اشاره به تشكيل ستاد تدابير ويژه مقابله با تحريم‌ها گفت: از رييس مجلس و رييس‌جمهور درخواست دارم كه در اين راستا اگر نياز به تغيير و اصلاح قوانين است آن را از راه مجلس دنبال كنند.

به گزارش ايسنا، محمدرضا تابش در جلسه علني امروز (يكشنبه)‌ مجلس، گفت: در اين صورت علاوه بر جلوگيري از مختل شدن كار دستگاه‌ها، شان و حيثيت مجلس خدشه‌دار نمي‌شود.

تابش افزود: طبق اصل 176 قانون اساسي، ستاد تدابير ويژه‌اي براي مقابله با تحريم‌ها تشكيل شده كه اين ستاد مي‌تواند دستگاه‌ها را هماهنگ كند ولي نمي‌تواند امور فراقانوني را هدايت نمايد.

وي افزود: از سوي ديگر مشي مقام معظم رهبري دادن حكم حكومتي مگر در مواردي كاملا اضطراري نيست.

نماينده مردم اردكان خطاب به لاريجاني گفت: از شما و رييس‌جمهور درخواست دارم تا از مسئولان مربوطه بخواهيد تا در اين شرايط اگر نياز به تغيير و اصلاح قوانين وجود دارد اين موضوع را از طريق مجلس دنبال كنيد تا هم كار دستگاه‌ها مختل نشود و هم شان و حيثيت مجلس حفظ شود، همچنين دستگاه‌هاي نظارتي كار خود را به خوبي انجام دهند.

تابش با اشاره به اصل 53 قانون اساسي گفت: طبق اين اصل، كليه دريافت‌هاي دولت بايد در حساب‌هاي خزانه‌داري متمركز و تمامي پرداخت‌ها به موجب قانون باشد.

وي با قدرداني از دولت براي اتخاذ تصميماتي در اداره كشور در شرايط حساس كنوني گفت: از دولت تشكر مي‌كنيم كه در شرايط سخت كنوني تمهيداتي را انديشيده تا مردم با مشكل و چالش مواجه نشوند البته در برخي زمينه‌ها دولت مي‌توانست سريعتر عمل كند البته باز هم اداره كشور در شرايط كنوني كار بسيار سختي است.

اين نماينده مجلس نهم، با اشاره به گزارشات وزراي اقتصادي دولت در جلسه غيرعلني و غيررسمي چهارشنبه هفته گذشته مجلس گفت: طبق توضيحات اين وزرا حكايت از آن دارد كه دولت براي مقابله با تحريم‌هاي جهاني و تلاش‌هاي استكبار اقدامات بسياري را انجام مي‌دهد.

تابش در عين حال تاكيد كرد: با اين وجود دور زدن و پنهان نهادن قانون به بهانه گذار از تحريم‌ها كار درستي نيست چرا كه مقام معظم رهبري نيز همواره بر قانون‌گرايي و اجراي قانون تاكيد داشته‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟