صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فاز دوم فعالیت‌های بنیاد ملی مد و لباس کلید خورد

تاکنون فاز اول ستاد اجرایی بنیاد ملی مد و لباس را در سه گام با بررسی و مطالعه دقیق در یک بازه زمانی یک سال و نیمه پشت سر گذاشتیم.
کد خبر: ۲۶۱۲۷۹
| |
3174 بازدید
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در فاز دوم فعالیت‌های اجرایی بنیاد ملی مد و لباس به فکر برندسازی و ارائه الگو مناسب برای پوشش عمومی جامعه هستیم.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه ستاد اجرایی بنیاد ملی مد و لباس با حضور حمید شاه آبادی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه جمعی از مدیران این ستاد صبح روز شنبه ۷ مردادماه در ساختمان بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی برگزار شد.

حمید شاه آبادی در ابتدای این نشست با اشاره به عملکرد این بنیاد در سال‌های گذشته عنوان کردند: تا کنون فاز اول ستاد اجرایی بنیاد ملی مد و لباس را در سه گام با بررسی و مطالعه دقیق در یک بازه زمانی یک سال و نیمه پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: در مرحله اول کارهای تحقیقاتی و مطالعاتی بود که در این میان عدم تعامل بین فعالان چرخه‌های مختلف این عرصه باعث تاسیس بنیاد ملی مد و لباس شد. همچنین تا کنون اقدام به برگزاری نمایشگاه‌های متعددی از سال ۸۹ تا به امروز کردیم و در ‌‌نهایت، جشنواره فجر برای ما یک حوزه جدی برای شناخت سلیقه مخاطب و نیاز بازار به حساب می‌آمد.

معاون امور هنری وزیر ارشاد نمایشگاه‌های دائمی مد ولباس، به عنوان مرجع اصلی هدایت مشتری و تعامل بین فعالان این عرصه را یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته دانست و متذکرشد: در تلاش هستیم تا با مراجعه مردم به این نمایشگاه مدل‌های ارائه شده را به شیوه مویرگی در بازار انتشار دهیم.

شاه آبادی درباره اقدامات فاز دوم بنیاد ملی مد و لباس توضیح داد: اکنون زمان آن رسیده تا مدل‌های انتخاب شده وارد روند تجاری سازی شوند و جنبه عمومی پیدا کنند. از این رو ستاد اجرایی باید با دیگر نهادهای مرتبط با این حوزه تعامل لازم را برقرار کند.

بنابر این گزارش، در ادامه این نشست مدیران بخش‌های مختلف کارگروه ملی مد و لباس به ارائه نظرات و پیشنهاد‌های خود درباره روند تجاری سازی مدل‌های منتخب پرداختند و بنا شد تا هر هفته جلسه بررسی طرح‌های ارائه شده با حضور حمید شاه آبادی معاون امور هنری وزیر ارشاد برگزار شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟