وزارت صنعت: مرغ ارزان می شود

کد خبر: ۲۶۱۱۷۴
| |
7845 بازدید
حسن رادمرد گفت : با جوجه ریزی هایی که در ماه قبل صورت گرفته است و محصول آنها به زودی به بازار می آید ، قیمت مرغ هم ارزان خواهد شد سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت ، معدن و تجارت گفت: 60 هزار تن مرغ از خارج خریداری شده است که از این هفته ، ماهانه ده هزار تن آن وارد می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،حسن رادمرد ، با بیان اینکه تلاش می کنیم که کمبودهایی که در زمینه این کالای پرمصرف وجود دارد ، تامین کنیم افزود: با جوجه ریزی هایی که در ماه قبل صورت گرفته است و محصول آنها به زودی به بازار می آید ، قیمت مرغ هم ارزان خواهد شد.

وی همچنین به تدابیری که مجلس، دولت ، دستگاهها و همه قوا در زمینه تامین کالاها داشته اند گفت: تلاش کرده ایم همه کالاهای مورد نیاز و پرتقاضای مردم که در سبد خانوار مهم است ، تامین کنیم.

وی افزود: بانک مرکزی و بانک های عامل کمک کرده اند تا ال سی ها گشایش یابد و از کشورهای دوست کالاهای اولیه را وارد می کنیم.

راد مرد گفت: در حال حاضر هیچ مشکلی در بحث تامین کالا وجود ندارد و مشکلی که در زمینه مرغ به وجود آمده است ، نیز به زودی برطرف خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت