صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت خسارات به سیل‌زدگان استان گلستان

بیمه‌نامه‌های صادرشده به بخشی از بیمه‌گذاران، 50 درصد از خسارت به صورت علی‌الحساب پرداخت شد و مابقی هزینه پس از تکمیل پرونده به زیان‌دیدگان پرداخت خواهد شد.
کد خبر: ۲۶۱۰۵۴
| |
1511 بازدید

معاون فنی بیمه ایران با اشاره به پرداخت 50 درصد از خسارت به صورت علی‌الحساب به برخی از سیل‌زدگان استان گلستان گفت: پرداخت خسارت به مابقی زیان دیدگان پس از تکمیل پرونده پرداخت خواهد شد.


سیاوش سعیدیان در گفت‌وگو با فارس، در مورد خسارت سیل اخیر در استان گلستان اظهار داشت: در این سفر ضمن بازدید از مناطق  سیل‌زده براساس بیمه‌نامه‌های موجود و پرونده‌هایی که اعلام خسارت شده بود، بخشی از خسارات در همان محل به بیمه‌گذاران پرداخت شد.

معاون فنی بیمه ایران افزود: طبق بیمه‌نامه‌های صادرشده به بخشی از بیمه‌گذاران، 50 درصد از خسارت به صورت علی‌الحساب پرداخت شد و مابقی هزینه پس از تکمیل پرونده به زیان‌دیدگان پرداخت خواهد شد.

به گفته وی، مبلغی حدود 3 میلیارد ریال تاکنون بابت هزینه ناشی از سیل به حادثه‌دیده‌گان پردخت شده است.

سعیدیان ادامه داد: افرادی که بیمه‌نامه آتش‌سوزی از قبل خریداری کرده بودند، توانستند از مزایای آن که شامل پوشش حوادث ناشی از سیل است، استفاده کنند.

وی گفت: متأسفانه تعداد قابل‌توجهی از سیل‌زدگان فاقد پوشش بیمه هستند و خسارتی به آنها پرداخت نخواهد شد.

وی با بیان اینکه پرداخت خسارت به بیمه‌گذار در حوادث به منزله حق فرد بیمه‌شده و بلاعوض است، افزود: اما افرادی که فاقد پوشش بیمه هستند مجبور به استفاده از کمک‌های دولت و سازمان‌های مختلف خواهند بود که به صورت مساعده است و باید بازگردانده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟