صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش تمرین آبی‌پوشان

تذکر قلعه‌نویی به بازیکنان استقلال

کد خبر: ۲۶۰۸۰۴
| |
6442 بازدید

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت در تمرین این تیم شرکت نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس. تیم فوتبال استقلال یک روز پس از شکست مقابل سایپا از ساعت 19 امروز در کمپ مرحوم حجازی تمریناتش را پیگیری کرد.

در تمرین امروز سیاوش اکبرپور و میلاد میداوودی به دلیل مصدومیت حضور نداشتند.

این دو بازینکن شب گذشته در جریان دیدار مقابل سایپا دچار آسیب‌دیدگی شدند.

* حدود 200 نفر از طرفداران تیم استقلال در تمرین امروز این تیم حضور پیدا کردند و در سکوت نظاره‌گر کارهای تاکتیکی آبی‌پوشان بودند.

* قبل از شروع تمرین امیر قلعه‌نویی بازیکنان را جمع کرد و حدود 15 دقیقه برای آنها به صحبت پرداخت وی به بازیکنانی که در وظایف خود در بازی شب گذشته کوتاهی کرده بودند تذکر داد و از آنها خواست تا برای دیدار مقابل ذوب‌آهن تمرکز کنند.

* دویدن دور زمین تمرین ریکاوری برای بازیکنان اصلی و فوتبال بر ای بازیکنان ذخیره از برنامه‌های اصلی تمرین امروز استقلال بود. همچنین بازیکنان اصلی پس از ریکاوری راهی استخر و سونا شدند.

* کادر فنی تیم استقلال تمرین فردای این تیم را تعطیل اعلام کرد.

تیم استقلال روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادی در هفته سوم مسابقات لیگ برتر به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟