صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئيس ناظران بين‌المللي:

حمله به سوريه يك اشتباه بزرگ است

کد خبر: ۲۶۰۷۳۵
| |
10051 بازدید

رئيس هیئت ناظران صلح سازمان ملل در سوریه گفت:حمله‌ نظامی به سوریه یک اشتباه بزرگ خواهد بود و مشکلات تاریخی اقوام در سوریه می‌تواند برای اسرائیل، ترکیه، عراق و لبنان مشکل‌ساز شود.

به گزارش ایسنا ژنرال رابرت مود که به مدت سه ماه سرپرستی هیئت ناظران صلح سازمان ملل در سوریه را به عهده داشت، در مصاحبه با مجله‌ آلمانی فوکوس هشدار داد که تضادها و مشکلات قومی در سوریه می‌توانند بحران بزرگ‌تری در این کشور به‌وجود آورد.

ژنرال دانمارکی که بارها در کشورهای خاورمیانه ماموریت داشته در مقايسه سوریه با امپراتوری عثمانی گفت: در ۴۰ سال گذشته خاندان اسد توانسته است بر تضادها و مشکلات اقوام گوناگون فائق آيد، به همین دلیل سقوط حكومت بعث می‌تواند زمینه‌ بروز این مشکلات را فراهم کند و باعث شعله‌ورشدن آتش کینه میان اقوام و اقلیت‌ها شود.

اين ژنرال ۵۴ ساله تأكيد كرد: در این صورت درگیری‌های قومی و مذهبی به اسرائیل، ترکیه، عراق و لبنان نیز سرایت خواهد کرد.

به اعتقاد رابرت مود حمله‌ نظامی به سوریه یک اشتباه بزرگ خواهد بود، زیرا چنین اقدامی وضعیت این کشور را بحرانی‌تر خواهد کرد و هر گونه تغییر و تحولی در سوریه باید توسط مردم این کشور و بدون دخالت خارجی‌ صورت گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟